2777
2789
عنوان

غده چربی یا لیپوم

130 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی بوده غده چربی یا لیپوم درمان کرده باشه؟چه با دارو چه با لیزر چه با جراحی میشه از تجربش بگه لطفا؟از هزینه حدودیش .من بین خط کمر و باسنم دارم خیلی ناراحتم میکنه میخواستم بدونم کسی میدونه اصلا پیش چه دکتری باید رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرمن چندتا داشت رفت دکتر متخصص غده و اینا لیزر کردن با بی حسی درآوردن ولی الان زیادشده ..

اشتباهه بنظرم اصن دستش نباید بزنی چون زیاد میشه تو بدن بیخیالش باس اگر درد نداری

میخوام‌مامان بشم 🤱🏼 تازه اقدامم 😇🩷                                              عاشق حیواناتم🐼🐰🐱🐶🦓🦄🐢🦕🐖🐅🐠

بزرگ بودن؟من خیلی ساله دارمشون .هزینه حدودیش چقدر هست بنظرتون

خیلی بزرگ نبود و با امپول برطرف شد ولی یه دکتر گفت باید یه شب بستری بشه ده تومن میشه و یه دکترگفت تو مطب انجام میده سه تومن