2789

خیلی وقته روانم آشفته ست رفت مثلا آرایشگاه یه تغییراتی ایجاد کنم گفتم لایتی دکلره ای چیزی ولی فقط دوپایه باز شد،استرسمم خیلی زیاده طوری که نسبت به کوچکترین چیزی واکنش نشون میدم،دعوام میشه،حس خفگی دارم و حالم بد میشه،هر کاری هم که کردم آروم نشدم،به نظرتون هورمون هام بهم ریخته عصبیم یا چون عصبیم هورمون هام بهم ریخته،خودم خنده م گرفت از این سوال ولی خدایی گیج شدم

بستگی داره ب عارضه هایی که نشون داده بدنت

همین ی عارضه نمیتونه نشونه‌ی بهم ریختن هورمونها باشه

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

بستگی داره ب عارضه هایی که نشون داده بدنتهمین ی عارضه نمیتونه نشونه‌ی بهم ریختن هورمونها باشه

انقدر داغونم خواهر،یه جور بدی بی قرارم،میشینم حس میکنم دارم خفه میشم انگار یه چیزی تو گلومه،یا تپش قلبم بالا میره تنگی نفس میگیرم با کوچکترین صدایی از خواب میپرم،صدام کنن یهو دلم میریزه،امروزم از صبح فکر میکنم تیک عصبی گرفتم پلک سمت چپم یکسره داره میپره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انقدر داغونم خواهر،یه جور بدی بی قرارم،میشینم حس میکنم دارم خفه میشم انگار یه چیزی تو گلومه،یا تپش ق ...

اینا علائم استرس هست همگی عزیزم.

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

اینا علائم استرس هست همگی عزیزم.

حس میکنم فراتر از استرسه،یه دوره پارسال دکتر داروی سبک داده بود خوردم بعد گفت قطعش کردم تو این چند روز همون داروها رو خوردم اصلا اثر نداشت قبلا اونا یکم اثر داشت اما الان اصلا