2777
2789
عنوان

از خرید سرخکن راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیپر داریم عالیه

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

من کیک درست میکنم عالی میشه

عزیزم چند درجه چند دیقه؟با چ قالبی

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

روغن خیلی کم فقط کفش بریزید بعد مرغ ماهی  گوشت سیب زمینی و .... همه جی درست میکنه حتی ما این میگو سوخاری هست بدون روغن گذاشتیم  راحت توش پخت

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

سرخ کن بدون روغن رو اگه می گی من دارم.  خوبه . جوجه و کوبیده و سیب‌زمینی و کدو و بادمجان رو خوب سرخ میکنه فقط باید دما و زمان رو خودت تنظیم کنی . پیش فرض زیاد خوب درنمیاد . کاغذ روغنی مخصوص داره بزاری نیاز به شستن هم نداره

من فیلیپس دارم سیب زمینی هامو فقط اون تو درست مبکنم عالی میشه پیتزا درست میکنم از پیتراهای بیرون خوشمزه تر میشه کیک درست میکنم عالی میشه فیله کبابی درست میکنم اونم خوب میشه. اونروزم استیک درست کردم توش

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️

سرخ کن بدون روغن رو اگه می گی من دارم. خوبه . جوجه و کوبیده و سیب‌زمینی و کدو و بادمجان رو خوب سرخ ...

کوبیده رو چطوری درست میکنی خشک نمیکنه؟

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️