2777
2789
عنوان

دماغ عملیا نظر بدین🙏🙏

168 بازدید | 21 پست

بچه ها من شهرستانم.می خوام برم تهران جراحی بینی کنم سوالم اینه بعد عمل چند بار باید به مطب پزشک مراجعه کنم؟ضروریات مراجعه چندبار هستش ؟؟به خاطر رفت و امد مرددم که اذیت بشم شهر خودمونم جراحیشون خوب نیس می خوام پیش دکتر محمد رضا نور محمدی جراحی کنم هر کس نظری داره در مورد ایشون بگه  🙏🙏😘

ن بابا بعد عمل میری نیاز نیست 

کسایی که با من عمل کردن یکیشون از کرمانشاه یکیشون از اصفهان

با ماشین خودشونم برگشتن ..پانسمان شهر خودتون  عوضکنین

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

باید بری خوب تحقیق کنی و از مراجعه کننده هایی ک بینیشون رو عمل کردن بپرسی کار دکتر چطوریه و یک هفته ک باید بخوابی نه سرت رو پایین بگیری نه ب پهلو باشی تا دماغت قشنگ جای خودش وایسه 

و این ی هفته باید اب کرفس و هویج و سیب بخوری البته اصلا بوش رو حس نمیکنی چون راه بینیت گرفته اس

بعد ۴ روز میری تامپون ها رو برات درمیاره دکتر 

یا هتل بگیر یا اگه اشنا داری تهران هماهنگ کن ی مدت برو خونشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا بعد عمل میری نیاز نیست کسایی که با من عمل کردن یکیشون از کرمانشاه یکیشون از اصفهانبا ماشین خو ...

گچ اولیه رو پزشک باز نمیکنه منظورم همون پانسمانی که دکتر موقع جراحی انجام می ده؟ البته شاید برم پزشکای شهرم هم پول ویزیت بدم بردارن

من دکترم یک هفته بهشون اجازه پرواز نداد

۳روز بعد عمل ک باید بری تامپون دراری

هفته بعدشم گم

با دو هفته بعد ماساژ میخواد

سر یک ماه دوماه ۴ماه ۶ماه یک سال

همشونم واحبه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

باید بری خوب تحقیق کنی و از مراجعه کننده هایی ک بینیشون رو عمل کردن بپرسی کار دکتر چطوریه و یک هفته ...

راستش جراحیهاشونو تو پیجش دیدم بینی های گوشتی رو خوب جراحی کردن،نظرات بعضی ها رو هم تو همین سایت در موردشون خوندم خوب بودن ولی از نزدیک نرفتم ببینم البته اکثرا گوشتی عمل می کنن.ولی کلا جراحی بینی ریسکه منم ۱۰ ساله  می خوام جراحی کنم از ریسک بعد عمل می ترسم ولی امسال میگم توکل به خدا برم جراحی

ن عزیزم ..میگم کسایی که با من بودن چون شهر دور بودن دکتر گفت همونجا شهر خودتون گچ برادرید و چسب بزنی ...

والا دکتر من خیلی حساسه

همینجوری ب امون خدا هیچکسو ول نمیکنه

قبلشم طی میکرد باهمه ی شهرستانی ها که باید بمونن و جایی نرن

درستشم همینه.

امکان خونریزی هست هزارتا داستان نمیشهه بری ب امون خدا

ن عزیزم ..میگم کسایی که با من بودن چون شهر دور بودن دکتر گفت همونجا شهر خودتون گچ برادرید و چسب بزنی ...

اگه دکترای شهر خودمون نامردی نکنن عوض کنن دیگه چون معمولا بهشون بر می خوره که چرا نیومدی من جراحی کنم

اگه دکترای شهر خودمون نامردی نکنن عوض کنن دیگه چون معمولا بهشون بر می خوره که چرا نیومدی من جراحی کن ...

من جات بودم این کارو نمیکردم

دکتر خودت باید باشه

باید گج و خودش برداره معاینه کنه داخل و