2777
2789

منمیگم همون آخر هفته کافیه دیگه.. آخه اینجوری خیییلی زیاده. انگار همش باید بریم دیدن خانواده ی اونا. پس کی بریم بیرون، کی برای خودمون باشیم. تازه من شاغلم واقعا وسط هفته سختمه. 

حالا اولشه یکی دوبار برو بعد دیگه نرو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علنی مخالفت نکن باهاش عزیزم

بگو باشه ولی کار خودتو بکن

یکی دوبار برین بعدشم خودتو یجور مشغول کن که از سرش بیوفته

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

وای یاد روزهای سیاه خودم افتادم 

حالا ما فقط آخر هفته ها می‌رفتیم ولی هرررررررهفته میرفتیم،هر هفته ها،عاصی شده بودم 

کاش اونجا بهم خوش میگذشت،همش باید برا یه مشت لندهور و نکبت غذا درست میکردم کوفت کنن زر مفت هم بزنن 

خداروشکر اون روزا تموم شد

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

همین اول به تعداد دفعاتی که میری اونجا حتما تو هم برو خونتون

اگه خانوادت راه دورند ترتیب بده زود به زود برو دیدن خانوادت

میری اونجا ساکت باش، کزتی نکن و به شوهرت بگو تو که پسری خانوادت ببینی ....من که دخترم خانوادم نبینم. تو رو میبینم منم مامانم می خوام.

باور کن اگه دو برابر اون تو مجبورش کنی بری خونتون ،دو طرف رو کم می کنه

باید از حالا برای خانوادت جا باز کنی تا زندگیت نشه فقط خانواده ی اون