2777
2789
عنوان

با مشکل خنده آری چه میکنید🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 46 پست
درکت میکنممنم به شدت آدمِ از ترک دیوار بخندی هستم. تو مراسم چهلم مامان بزرگمم وسط گریه وقتی حالت چهر ...

بخدا تو مراسم ها درسته کار خوبی نیست

ولی چهره مردم خنده دار میشه

یکی بود تو مراسم یه نفر خاک میریخت تو سرش

شانس اوردم خودمو رسوندم دستشویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه چیز جالبی گفتی. ولی اون دختره یه خواهر داشت البته اون تایمی که من می دیدمش از دوست پسرش جدا شده ب ...

آره از تنهاییه منم شوهر دارم ولی شب میاد خونه خب ازصبح تاشب توخونه تنهام بچه ام ندارم باور کن ی روزایی صدای تلوزیونو زیاد میکنم ک یه صدایی توخونه باشه دیوونه نشم  

وقتایی ک سرم شلوغ بود دانشگاه میرفتم قبلا کمتر میخندیدم نرمال بودم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اینجوری که حس امپراطور رو از اون مرحوم میگیرماگه سرم پایین باشه حس میکنم خدمتکارم بدتر میخندم

😂😂😂😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
بابد بگردی تا بهترین پیدا بشه

عجبب  تاالان فکر میکردم تراپیسته خودش منو پیدا میکنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

استرسی هستی؟ یه دختره بود همش می خندید خیلی استرسی بود و هیچوقت به هیچکس نه نمی گفت و وابسته بود و ب ...

والا استرس نمیدونم چیه

برام اشنا نیست

تموم زندگی همه چی به کتفمم نبوده😂

فقط خندیدم 

خوبه ها خودم این زندگی رو دوست دارم

ولی احترام بقیه هم باید نگه داشت

به هرحال عزیز از دست دادن

عین منی چن روز پیش رفتم فروشگاه شوهرم گفت طرح یسنا صندوق دار خانوم بود گفت یسنا کیه ؟حالا منو میگی ...

مردا کلا سردن😂

شوهر منم همش میگه چه گناهی کردم دلقکی مثل تو بهم خورد

منم همیشه بهش تاکید میکنم

که از سرش زیادم😂

من تومراسم ختمی روضه ای جایی شده خندم بگیره ولی چشامو میبندم انگار ک دارم گریه میکنم .. ب یه اتفاق ...

مگر به قیافه شوهرم فکر کنم که همیشه انگار یکی مرده انگار اخمه😂تو خونه خوبه ولی تو جمع انگار میخواد الان دو نفرو بکشه

مردا کلا سردن😂شوهر منم همش میگه چه گناهی کردم دلقکی مثل تو بهم خوردمنم همیشه بهش تاکید میکنمکه از س ...

خخخخ بگو دلقک ننته رو نده همچین حرفی بزنه 😄🫠🫠🤣🤣 

آره شوهرم اکثر مواقع نمیخنده قیافه اونو میبینم بیشتر خندم میگیره میگم خولامصب بخند قیافه جدی تورو میبینم بدتره

مگر به قیافه شوهرم فکر کنم که همیشه انگار یکی مرده انگار اخمه😂تو خونه خوبه ولی تو جمع انگار میخواد ...

😂😂

بخند بابا همه میگن چقدر مهربونه اما مراسم بخندی بهدقول دوستمون میگن خل و چل البته ببخشیدا بقیه میگن ...

اونو که جرعت نمیکنن بگن

فقط پشت سر امکانش هست

که اونم اشکال نداره پشت سر نوش جونشون🤣