2777
2789
عنوان

خلاصی از سرفه

55 بازدید | 9 پست

من چند وقتی هست که بی دلیل سرفه میکنم نصفه شبا هم گاهی انقد سرفه میکنم که خودم و بقیه از خانواده ممکنه از خواب بیدار بشن سرما ام نخوردم که بگم از. اونه فکر میکنین دلیلش چی میتونه باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من همینطور چن وقت بود سرفه میکرد بعد علایم سرماخوردگی رو دو سه روز بعدنشون داد، جالبه با نظرات کاربرا اینجا، ضد سرفه پلار ژین گرفتم و نوشته بودن معجزه میکنه و خوبه و فلان ولی  دو سه روزه دخترم میخوره ولی سرفه هاش هم کم  نشده که کمی شاید بشه گفت دیروز زیاد هم  بود. 

به پزشک متخصص آلرژی مراجعه کن. فامیل ما هم همینجوری بود. الان بهتر شده

فکر کنم واقعا باید برم به خاطر اینکه الان بیرون که میرم سرفه میکنم مردم فکر میکنن من مریضم بعد چند وقته مجبورم ماسک بزنم برم بیرون تا اگه سرفه کردم نگاه ها به جوری نباشه🥲😂

دختر من همینطور چن وقت بود سرفه میکرد بعد علایم سرماخوردگی رو دو سه روز بعدنشون داد، جالبه با نظرات ...

نه من بازه طولانی هستش که اینطوری شدم مثلا نزدیک ۳ ماهی میشه چند روز نیس دیگه