2777
2789
عنوان

یعنی ما مستاجرا آواره هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 68 پست
تو که دختر گلی هستی😘 بستگی به تربیت خانواده داره من میشناسم خانم ۴۰ ۵۰ ساله بدون هیچ فکری هر حرفی د ...

قربونت برمم🧡🫂

اره منم اینجوری آدم زیاد دیدم بخدا آدم واقعا میمونه چی بگه...

واقعا حرف حقی میزنی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من نگفتما خواهر😂خودم ناراحت شدم این متن که گذاشتم ی کاربر دیگه چنین چیزی تو یه تاپیک گفته بود منم ک ...

نه می‌دونم خطاب به طرف گفتم منظورم شما نبود😂

ادبیات من همیشه داستان داره😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نباید هر حرفی رو جدی گرفت عزیزم این چ حرفیه اخه

میدونی من الان خودم تو بارکشی هستم بخاطر یسری قرض و قول اینا دلم گرفته بود وقتی این پیام رو دیدم واقعا حالم بد شد باور میکنی چند دور خوندمش

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
میدونی من الان خودم تو بارکشی هستم بخاطر یسری قرض و قول اینا دلم گرفته بود وقتی این پیام رو دیدم واق ...

ب عقل بعضی ها باید شک کرد واقعا 

ناراحت نشو عزیز دلم هر جا میری امیدوارم با عشق و خوشی باشه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

میدونی من الان خودم تو بارکشی هستم بخاطر یسری قرض و قول اینا دلم گرفته بود وقتی این پیام رو دیدم واق ...

اصلا بهش فکر نکن

هیچ آدم موفق و بزرگی نبوده که با رنج بیگانه باشه

سختی این روزای شما بالاخره تموم میشه

براتون بهترین هارو آرزو میکنم

قدیم الایام میگفتن اجازه نشین، خوش نشینبعدم همه ادما که از اول زندگیشون خونه ندارن خدا بالاخره درای ...

والا خوش نشینی دیگه وجود نداره. هرسال قیمتا میره بالا تن و بدن آدم میلرزه که کجا بره‌. ای خدا خودت کمک هممون کن

کاش این ادمها میفهمیدن که خونه رو خودشون نخریدن بلکه لطف خدا بوده. از خدا هیچی بعید نیست. و ممکنه ا ...

با کامنتت بهتر درک کردم چرا آقای قرائتی می‌گفت وقتی به

جایی میرسین فکر نکنین فقط از توان خودتون بوده ، یادتون باشه قبل از هرچیز لطف و توفیق خدا بوده

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خوبت کرد😂

بخدا آدم شدم😂😂😂

بهار من مدرسه غیرانتفاعی میرفتم بعد اگه صفر هم میگرفتی آخر سال ۲۰میذاشتن فقط باید پول اضافه تر میدادی

من موقع کارنامه خیلی نمرات بدی داشتم...مامانم نیومد کارنامه بگیره گفت پدرت میاد😂من خیلی با بابام رفیقم خیلی زیاد گفتم اخ جون بابا میاد حله مثل مامان نیست تو مدرسه قایم بشم دنبالم بگرده 😂

ببین پدر اومد نمره ها دید اومدم خونه گفت سال بعد دولتی میری حالت جا بیاد 😂😂😂منم گریه میکردم بهم توجه نمیکنن من نمیرم😂😂😂

من یادمه همیشه گند میزدم برای اینکه مامانم نفهمه مادربزرگم (مامان بابام)صدا میکردم اون میومد جمع میکرد😂

کارنامه هایی که بد بود میگرفت بنده خدا جایی نداشت زیر فرش قایم میکرد😂

آخر سال چون الکی نمره میدادن و نمره خوب بود مامانم میگرفت 

اون کارنامه های بد به مامانم نشون میداد طرفداریم میکرد میگفت بچمون پیشرفت کرده😂

مامانم میگفت مادر این چه کاریه اخه قایم میکنی و هرسال برنامه همین بود😂😂😂🫣🫣

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚