2777
2789
عنوان

راه نرفتن کودک 13 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 4934 بازدید | 42 پست
سلام..بچه دیگه ای هم داشتین که اینجوری باشه؟؟؟ ی مقدار تاخیر حرکتی داره که باید به کاردرمانی مراجعه ...

نه عزیزم خودم 9 ماهگی راه افتادم شوهرمم همین طور بچه اولمه

خدایا آن ده که آن به

حتما وزنش بالاست عزیزم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خودم 9 ماهگی راه افتادم شوهرمم همین طور بچه اولمه

خب اشکال نداره بچت اینجوریه. منو شوهرم حدود یک سالگی دندون در آوردیم و پسرمون ۴ ماهگی و دخترمون ۵ ماهگی دندون داشتن. این چیزا که مهم نیس. شاید وزنش یکم بالاس یا کلا تنبله😁

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

دختر من بیست ماهگی تازه  راه افتاد نگران نباش چهار دست و پا هم دیر رفت سینه خیز که اصلا نرفت فقط زود نشست حتی دمر هم نیتونست بشه الان سه سالش مشکلی هم نداره بعضی بچه ها تو بعضی چیزا تاخیر دارن 

سلام..بچه دیگه ای هم داشتین که اینجوری باشه؟؟؟ ی مقدار تاخیر حرکتی داره که باید به کاردرمانی مراجعه ...

نه عزیزم شما چقد مسءله رو بزرگش کردین مگه بچه چند ساله هست که بخواد ببره کاردمانی 

هان٬ مشو نوامید ٬ چون واقف نه ای از سر غیب-   باشد اندر پرده بازیهای پنهان٬ غم مخور
از بس هر کی میرسه میگه چرا راه نمیره  خیلی میترسم

به کسی چه ربطی داره گلم،بازه ی راه افتادن بچه ها از ۹ ماهگیه تا ۱۸ ماهگی،و کاملا هم طبیعیه بچتون،نگران نباش،هر کس گفت بگو تا ۱۸ ماهگی وقت داره،من اطرافم زیاد دیدم ۱۶،۱۵،و حتی ۱۸ ماهگی راه رفتن،نگران نباش

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

از نظر متخصص ها هم بچه تا ۱۸ ماهگی فرصت داره که راه بره. راه رفتن تو یک سالگی که یه قانون نیس

دختر منم ۱۳ماهشه هیچ حرفی نمیزنه بجز اب و نه  همه میگن چرا هیچی نمیگه منم خیلی غصه میخورم

مگه یکسالگی باید حرف بزنه؟

منم دخترم ۱۳ماهشه چندتا کلمه میگه ولی اینکه نگه هم مهم نیست . غصه خوردن نداره. من اونیکی بچم بالای دوسالشع هنوز خوب حرف نمیزنه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

[QUOTE=53087074]نه عزیزم خودم 9 ماهگی راه افتادم شوهرمم همین طور بچه اولمه[/QUOTEب نظرم ربطی نداره .‌.منم خودم نه ماهگی حرف زدم دخترم الان نوزده ماهشه حرف نمیزنه..‌بخدا بچت کوچیکه هنوز‌..‌.تا یه سال و شیش ماه وقت داره راه بره

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
دختر من بیست ماهگی تازه  راه افتاد نگران نباش چهار دست و پا هم دیر رفت سینه خیز که اصلا نرفت فق ...

بچه ی استارتر تاخیر نداره،دیرتر از ۱۸ ماهگی غیر طبیعیه،

عزیزم اگه روی پاهاش نمیتونه واسته ممکنه کمبود ویتامین د یا کلسیم داشته باشه

ببرش متخصص اطفال و رشد و تغذیه

پسر من رفته تو ۶ ماه روپاش نمیتونست اصلا واسته زانوهاش تا میشد دکتر کلسیم داده بهش الان خیلی بهتر شده

ولی برای راه رفتنش هنوز دیر نشده

خدایا مرسی عشقم آفریدی👶❤
دختر منم ۱۳ماهشه هیچ حرفی نمیزنه بجز اب و نه  همه میگن چرا هیچی نمیگه منم خیلی غصه میخورم

دیگه باید چی بگه،باید شعر بخونه تو ۱۳ ماهگی؟خوشم میاد ایرانیا واسه همه چی عجله دارن