2777
2789

قبل از هرچیز، بگم که با همسرم راجب این مشکل بارها صحبت محترمانه داشتیم اما نتیجه موثری نداشته. پس نگید بهش با آرامش مشکلتو بگو😅

شاغلم

شوهرم تاحالا سر این چیزا باهام بحث جدی نداشته اما با رفتارش نشون میده که انتظار داره کاراشو براش انجام بدم مثل اتو کردن لباس، مرتب کردن کمدش، سوا کردن لباسای کثیف و...

سفره میندازم وایمیسه کامل همه چیو آماده کنم بعدش بیاد. خودش اصلا پا نمیشه همکاری کنه.

ضمنا آشپزی و باقی کارای خونه هم خودم انجام میدم و شوهرم گاهی ممکنه کمک کنه مثلا ماهی یه بار شاااید.

از نظر زمانی خیلی تحت فشار نیستم و میتونم اینکارا رو بکنم اما دلم نمیخواد چون حس سواستفاده بهم میده.

طبیعیه این کارش؟ چیکارش کنم درست شه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه طبیعی نیست ازحقوقت توخونه یامخارج کمک میکنی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کمدشو مرتب نکنولی لباسشو اتو کنتو خونه برا پهن و جمع کردن سفره ازش کمک بگیر‌ حتما

آخه منم مث اون شاغلم

به اندازه اون خسته میشم

نمیشه که وقتی بیکاریم اون سرش تو گوشی و اینستا باشه و من براش لباس اتو کنم یا هرچی

آخه منم مث اون شاغلمبه اندازه اون خسته میشمنمیشه که وقتی بیکاریم اون سرش تو گوشی و اینستا باشه و من ...

میگم که توی یه سری کارای خونه ازش کمک بگیر نمیخواد کمدشو مرتب کنی و لباس کثیفاشو جمع کنی ولی اتو بزن حتما براش

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

ازش بخواه. مثلا بگو عزیزم میشه بیای کمکم؟ عزیزم میشه حالا که وقت داری کمدت رو مرتب کنی؟ عشقم میشه سالاد رو تو درست کنی؟

گاهی هم از بخواه برای شخص خودت کار انجام بده. مثلا بگو

عزیزم میشه برام آب بیاری؟ عشقم میشه برام خوراکی بخری؟ میشه این سیب رو برام پوست بگیری؟

مامان منم شاغلن و مغازه دارن و واقعا مشغول....ولی عین شما همه ی کارها با خودشونه...متاسفانه توی فرهن ...

دقیقا همینطوره

منم مث اون شاغلم و یه اندازه خسته میشم شاید حتی بیشتر

اما تایم آزادمون اون با گوشی بازی میکنه و من خونه رو زیرورو میکنم!

ازش بخوای هم نمیکنه؟ 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه