2777
2789
عنوان

کیا وضع مالیشون خوب بود یهو بد شده

151 بازدید | 19 پست

من الان دقیقا تو اون شرایطم شما فک کن همه اطرافیان و دوستامونم همونجوری موندن و بهتر شدن و ما دایم پسرفت کردیم من روم نمیشه لهشون بگم 

شرایطم خیلییییییی سخته دارن له میشم پسرم متوجه تغییرات شده ولی فک میکنه بخاطر خواهرش ک تازه بدنیا اومده اینجوریه ک ما رستوران نمیریم غذا از بیرون نمیگیریم مسافرت نمیریم و هرچی میخواد نمیتونم واسش بخرم 

از اونور دوسامون میگن دیگه چرا نمیاید و بریم باهم نمیخوام بشون بگم نمیتونیم 

از همه بیشتر احساسای پسرم داره اذیتم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتیم خونشون مهمونی من باردار بودم الان باید پس بدیم 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

انقدر لاکچری پذیرایی کردن الان باید پس بدم وای خیلی حس بدیه 

طلاهای پس انداز پسرمو فروختیم بش گفتم گذاشتیم بانک زیاد بشه 

باید ب فکر چاره باشی

میخوام ولی چجوری من خودم ماشین داشتم اونو فروختیم خوردیم ماشینمون شاسی بلند نمیتونه بره باهاش اسنپ میخوایم بفروشبم این مذا کرات شده کسی فعلا چیزی نمیخره که شوهرم بره اسنپ 

خودم بچم کوچیک پسرمم کلاس اول نمینونم برم سر کار 

تلاش کردیم دوباره اوضاع بهتر شه با تلاش دووم آوردیم

شمام خودت کاری کردی ؟من صرفه جویی میکنم فقط الان نمیتونم کاری کنم بچه هم داشتید ؟

من خودم تحمل میکنم ولی پسرم خیلی سختمه

شمام خودت کاری کردی ؟من صرفه جویی میکنم فقط الان نمیتونم کاری کنم بچه هم داشتید ؟من خودم تحمل میکنم ...

من که نه پدرم

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

چرا این اتفاق براتون اُفتاد؟

شوهرم یکار بود نمیتونم بگم 

اجاره مغازش زباد بود اومد جابجا بشه دیگه یهو نرفت سر کار 

یسری کار عقب مونده داشت گف برم سند اونارو بگیرم و ... اون سندام خورده به گره باز پول میخواد😮‍💨

خدا کمکتون کنه

فقط اینکه هرجا تحت فشار بودی، یادت بیار که این روزا موقته

تقریبا ۹۰ درصد آدما چنین روزایی رو گذروندن، پس شما هم میتونی به روزای بهتر برسی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ولی چرا هممون صرفه جویی کردیم

پسرم مدرسه غیرانتفاعی نوشتییم همه وضع مالیاشون خوب الان پسرم میره مدرسه میوه خاص میخواد نمیدونم خوراکی خاص فقط میگم این ۲۰روز دیگه تموم بشه من انقدر خجالت بچمو نکشم 

ما قبلنا خیلی کمک میکردیم الان هی بهم زنگ میزنن کمک کن اصلا روم نمیشه بگم نداریم 

خدا کمکتون کنهفقط اینکه هرجا تحت فشار بودی، یادت بیار که این روزا موقتهتقریبا ۹۰ درصد آدما چنین روزا ...

مرسی حرفات خیلی ارومم کرد امیدوارم هیچ وقت چنین روزای تجربه نکنید