2777
2789
عنوان

به جوجه یاکریم چی بدم بخوره

168 بازدید | 21 پست

سلام روزتون بخیر 

امروز یه جوجه یاکریم خیلی کوچیک پیدا کردم. نزدیک خونه‌مون یه ساختمون قدیمی در حال تخریبه و این جوجه افتاده بود نزدیک خیابون. احتمالا لونه‌شون توی اون ساختمون بوده، مطمئن نیستم. به هر حال نه لونه رو دیدم نه مادرش رو.

چی بهش بدم بخوره که نمیره؟ خیلی نگرانشم 

ممنون میشم راهنمایی کنین 😥

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

نونو خیس کن نرم بشه مثل سرلاک بریز ته حلقش

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیشون تو پنجره داخلی اتاقم خونه ساخت 

هیچی دیگه اول خودش بود

بعد تخم هاش دوتا بودن

بعد در اومدن

بزرگ شدن در یه حدی

ولی نمیتونستن بپرن یا چی

یه روز یکیشون غیب شد

بعدا دیگه مامانه نیومد 

بعد چون پنجره داخلی اتاقم بود و دلمون میسوخت پشت تختم کلی چوب و کثیفی پر شده بود خیلی وقتم اینا نذاشتن پنجره رو ببندیم چون اگه میبستیم کاملا تو خونه بودن انگار

هیچی دیگه یه روز من گفتم کاشکی این بچه هه هم بره خیلی داریم اذیت میشیم اتاقم رو کثیفی برداشته 

رفتم بیرون اتاق اومدم داخل دیدم با اینکه نمیتونست راه بره ولی خودشو کشونده بیروون پنجره مشخص بود بهش بر خورده

هیچی دیگه اونم رفت و مامانشم اومد دید نیست اونم رفت و من بلاخره تونستم بعد چند وقت داخل اتاقم شم🥲

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

نونو خیس کن نرم بشه مثل سرلاک بریز ته حلقش

خیلی ممنونم عزیزم امتحان میکنم 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
چرا این یاکریما اینقدر مظلومن🥺

خیلی 😢

نکنه بچشونو از خونه انداختن بیرون🥹

فکر نکنم آخه ساختمون رو تخریب کرده بودن امروز. احتمالا افتاده، ولی لونه رو هم پیدا نکردم... کاش چیزیش نشه پیش من

من توی کلیپ ها دیدم شیر خشک یا سرلاک میدن

ممنون عزیزدلم امتحان میکنم 

فکر کنم باید یه چیزی بزور بکنی دهنششاید نون خیس یا همچین چیزیدقیق نمیدونم

فعلا یکم به زور بهش آب دادم، کلا نوکش رو بسته اصلا باز نمیکنه. ممنونم عزیزم 

یکیشون تو پنجره داخلی اتاقم خونه ساخت هیچی دیگه اول خودش بودبعد تخم هاش دوتا بودنبعد در اومدنبزرگ شد ...

آخی عزیزم چقدر مهربونی شما این همه وقت به خاطر اونها نتونستی از اتاقت استفاده کنی 🥺❤️

آخی عزیزم چقدر مهربونی شما این همه وقت به خاطر اونها نتونستی از اتاقت استفاده کنی 🥺❤️

😂🥲🫀بوس

اره اتفاقی از کنار اتاق میخواستم بگذرم مامانم یهووو میگفت نهههههههه نرووووو😂

اصلا اتاقم شده بود خرابه چون پنجره باز بود خاک اومده بود و یاکریم هم کلی چوب ریز آورده بود🥲

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀