2777
2789

تو اینستاگرام خیلی معجزه شکرگزاری رو دیده بودم ولی بهشون باور نداشتم از طرفی خیلی آرزوها و خواسته ها داشتم یه کلیپ دیدم گفت به ۲۱ روز زمان نیاز داری که روزی ۳ بار آرزوتو توی دفتر بنویسی اونوقت ببین که حتما بهش میرسی البته آرزوهای من غیر قابل رسیدن هم نبودن خیلی چیزای پیش پا افتاده ایی بودند

باز یه کلیپ دیگه دیدم می‌گفت روزی سه بار این سه تا جمله رو ظهر صبح و شب توی دفترتون بنویسید عجزه می‌کنند 

جمله اول: خدایا شکرت که لحظه به لحظه و به راحتی و عزتمندانه زندگی مرا سرشار از ثروت شادی و سلامتی می‌کنه 

دومین جمله: خدایا شکرت که لحظه به لحظه و به راحتی و عزتمندانه مرا مجرایی برای کمک به دیگران قرار می‌دهی 

جمله سوم: خدایا شکرت که لحظه به لحظه و به راحتی و عزتمندانه مرا به نسخه عالی خودم تبدیل می‌کنی...

به خودم بذار منم امتحان کنم توی ۲۱ روز هم روزی سه بار صبح ظهر و شب این جملاتو توی دفترم بنویسم هم آرزوهامو طبق همون فرمولی که توی اینستا دیده بودم فرمول ۳۶۹ سه بار صبح ۶ بار ظهر و ۹ بار هم شب بنویسمشون زیاد که وقتمو نمیگیرن 

شاید باورتون نشه امروز روز ۶ ام هست و من به یکی از آرزوهامون خیلی نزدیک شدم

شما هم امتحان کنید نه خسته میشید نه ضرر میکنید مثل همون ضرب‌المثل که میگه بذار یه سنگی به درخت بزنم حالا یا میوه میوفته یا نه ضرری که نداره.

موفق باشید♥️

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به سوی بی‌نهایت و فراتر از آن ⭐🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون حتما امتحان می کنمفقط می ترسم کسی دفترمو بخونه

چه اشکالی داره مگه😄

بذارش جایی که کسی نبینع اگه میخوای آرزوهات خونده نشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد نوشتن این جمله ها بعد باید آرزو مون نوشت؟

آره روزی ۳ بار اون جمله هارو بنویسید بعدش آرزو هاتون رو به صورت واضح بنویسید صبح ۳ باز ظهر ۶ بار و شب ۹ بار ارزوهاتونو بنویسید 

ولی اون جمله هارو فقط صبح و ظهر و شب یکبار بنویسی کافیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره روزی ۳ بار اون جمله هارو بنویسید بعدش آرزو هاتون رو به صورت واضح بنویسید صبح ۳ باز ظهر ۶ بار و ش ...

راستی آرزومو طوری بنویسم که انگار بهش رسیدم و دارم تشکر می کنم؟ یا همون جوری که آدم دعا می کنه و از خدا می خواد؟

راستی آرزومو طوری بنویسم که انگار بهش رسیدم و دارم تشکر می کنم؟ یا همون جوری که آدم دعا می کنه و از ...

تک واژه ای بنویس عزیزم خود اون کلیپه که داشت توضیح میداد هم تک واژه ای نوشته بود

مثلاً:

۵۰ میلیون پول

قالی

لپ تاپ 

به همین صورت واضح بنویس♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آهان خیلی ممنونم عزیزم🌷🌷🌷

یه چیزی بگم

ما چون تازه خونمونو درست کرده بودیم و هرچی موجودی داشتیم واسه خونه و قسط هاش پرداخت کرده بودیم وسایل خونه از نوع خوبش چیز زیادی نداشتیم شاید باورت نشه امروز ۶ روزه داشتم شکرگزاری میکردم سر یه قضیه شوهرم گفت سورپرایزت خراب شد چون داشتم برات وسایل خونه( دقیقا چیزایی که داشتم تو دفتر شکرگزاریم می‌نوشتم) رو می‌گرفتم ، بعدش سر یه قضیه من متوجه شدم همین هفته برام میخره

1
5
10
15
20
25
30
35
40