تو اینستاگرام خیلی معجزه شکرگزاری رو دیده بودم ولی بهشون باور نداشتم از طرفی خیلی آرزوها و خواسته ها داشتم یه کلیپ دیدم گفت به ۲۱ روز زمان نیاز داری که روزی ۳ بار آرزوتو توی دفتر بنویسی اونوقت ببین که حتما بهش میرسی البته آرزوهای من غیر قابل رسیدن هم نبودن خیلی چیزای پیش پا افتاده ایی بودند
باز یه کلیپ دیگه دیدم میگفت روزی سه بار این سه تا جمله رو ظهر صبح و شب توی دفترتون بنویسید عجزه میکنند
جمله اول: خدایا شکرت که لحظه به لحظه و به راحتی و عزتمندانه زندگی مرا سرشار از ثروت شادی و سلامتی میکنه
دومین جمله: خدایا شکرت که لحظه به لحظه و به راحتی و عزتمندانه مرا مجرایی برای کمک به دیگران قرار میدهی
جمله سوم: خدایا شکرت که لحظه به لحظه و به راحتی و عزتمندانه مرا به نسخه عالی خودم تبدیل میکنی...
به خودم بذار منم امتحان کنم توی ۲۱ روز هم روزی سه بار صبح ظهر و شب این جملاتو توی دفترم بنویسم هم آرزوهامو طبق همون فرمولی که توی اینستا دیده بودم فرمول ۳۶۹ سه بار صبح ۶ بار ظهر و ۹ بار هم شب بنویسمشون زیاد که وقتمو نمیگیرن
شاید باورتون نشه امروز روز ۶ ام هست و من به یکی از آرزوهامون خیلی نزدیک شدم
شما هم امتحان کنید نه خسته میشید نه ضرر میکنید مثل همون ضربالمثل که میگه بذار یه سنگی به درخت بزنم حالا یا میوه میوفته یا نه ضرری که نداره.
موفق باشید♥️