2777
2789

تعبیر خواب واقعی،نه اینا که تو اینترنت سرچ‌‌ میکنی

دم صبح یه خوابی دیدم انقدر حالم بده از جام نمیتونم پاشم از استرس تعبیرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو جونم

خواب دیدم دارم زنمو شوهرم رو میبرم جایی تو خیابونیم یهو مامان و بابام صدام می کنن از پشت نفری یه دست گل بهم میدن  همدیگه رو بغل می کنیم میبوسیم،بعد به مامانم میگم زنمو حالش خوب نیس میگن دیگه دکتر جواب کرده مامانم میگه خوب بریم تو خونه یه سر بهش بزنیم بعد یهو داریم میریم دندون جلوش میفته تو دست من ،میگم مامان ا دندونت لق بود افتاد(دندون جلویی مامانم واقعا چند وقته شکسته تو واقعیت)میذارتش تو دستمال میذاره تو کیفش بعد میریم تو همه سیاه پوشیدن دارن گریه می کنن،بعد زنموی شوهرم میگه من که هنوز نمردم حالم خوبه چرا گریه می کنید.😭😭

عزیزم شما نسبت به موضوعی توی ذهنت استرس داری یعنی فکر میکنی یه قضیه ای ختم به شر میشه در حالی که ختم به خیر میشه و شاد میشی شاید مادرتون یه مدت از کسی که دوستش داره مثلا خواهر یا برادرش کناره گیری کنه یه ناراحتی از طرف اون آدم براش پیش بیاد ولی گذراست

خواب دیدم دارم زنمو شوهرم رو میبرم جایی تو خیابونیم یهو مامان و بابام صدام می کنن از پشت نفری یه دست ...

اول اینکه بخاطر اون دندون مامانت حسابی ناراحتی و غصه خوردی

زنعمو شوهرت هم این مدت‌ها دلتنگت بوده 

اصلا تعبیر بدی نداره و یه خواب از روی دلتنگی و غم پنهانه