2777
2789

عزیزم بستگی به پاساژ و طبقه داره مثلا دلگشا که نزدیک بازاره طبقه هم‌کف ماهی ۲۰۰ یا یکمی بیشتر باید اجاره بدی به سمت منفی ها کرایه کمتر میشه و مثلا منفی ۳ حدودای ۴۰تا ۵۰ میشه کرایه با حدود ۱۵۰ پول رهن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هم کف دلگشا جای خیلی خوبیه

خب آخه اصلا مگه متراژ مغازه هاشون چقدره

چی میخان بفروشن که ۲۰۰ میلیون در بیاد 😑

حداقل باید روزی ده میلیون کاسبی کنند خب آخه چجوری

تو دلگشا طبقه ۳ که طلا هستش، من پارسال پرسیدم.۱۰۰ پیش داده بود، ماهی ۲۰ تومن

آها ممنون

بعد رفت و آمد چجوریه ؟ معمولا همه روزه شلوغ هست؟

بعضیا یه اجاره هایی گفتن بالاتر که اصلا منطقی نبود😑

خب آخه اصلا مگه متراژ مغازه هاشون چقدرهچی میخان بفروشن که ۲۰۰ میلیون در بیاد 😑حداقل باید روزی ده می ...

درمیارن دیگه.

مثلا اگر مانتو براشون یه تومن تموم شده، با پول کارگر و .... اون حداقل ۲ تومن میدن

آها ممنونبعد رفت و آمد چجوریه ؟ معمولا همه روزه شلوغ هست؟بعضیا یه اجاره هایی گفتن بالاتر که اصلا منط ...

نه راست گفتن.

طبقه هم کف دلگشا اگر در روز مثلا ۲۰۰۰ نفر وارد بشه، طبقه ی ۳، نهایت ۲۰۰ نفرشون میرن.

بری از حجم آدما متوجه میشی.