2777
2789
عنوان

بحث با همسرم

766 بازدید | 45 پست

توروخدا بیاید کمکم کنید . دیشب شوهرم همین طوری یهویی بر گشت گفت تو کیف دنیا رو می‌کنی تو خونه آیی من خسته میشم کار میکنم ولی تو چی؟ قشنگ با تیکه و پوزخند می‌گفت. چند سری گفته چیزی نگفتم گفتم آره خدایی مرداد اذیت میشن بیشتر تو بیرون . این سری خیلی اعصابم بهم ریخت میگم ک چرا این طوری میگی آخه همه دوس‌دارن زنشون تو آسایش باشع منم خب خانه دارم اگر دوس‌داری بیام بیرون مثل خودت کار کنم . بعد گریه کردم پا شد منو زد ک چرا بابت این حرفش ناراحت شدم 

شما بگید چیکار کنم ؟؟ آخه من میگم انتظار تو دیگ از من چیه آخه کدوم شوهری هی میگه همچین حرفیو بگه ام یبار دوبار ن‌ک با تیکه 😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارهایی ک تو خونه میکنی رو براش توضیح بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ایندفعه گفت بگو باشه عزیزم برام ۱۰۰ملیون بریز برم جنس بیارم آنلاین شاپ بزنم تو اینستاگرام و برای معرفی کارام لازمه بلاگر هم بشم فیلم و عکس هم بذارم 

خودش پشیمون میشه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

عهههه تو منی یا من توعم؟ دقیقا این مسئله مشکل منم هست ، شهر ما کوچیکه کار درست حسابی پیدا نمیشه یا حقوقا خیلی پایینه یا باید نظافتچی رستورانا بشم

شوهر منم دو‌بار این مسئله رو بهم گفته و خیلی ناراحت شدم ، واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

چ لوس اخه این حرف گریه داره؟؟؟

من بودم میگفتم وظیفته کار کنی کار نکنی میخوای چیکار کنی؟

یا میگفتم اگر خیلی بهت فشار میاد نرو سر کار تو هم بیا بگیر بشین بغل دست من تو غذا بپز من جارو میکنم ظرف هام من میشورم تو اب بکش

این چیزا اصلا بحث نداره 

بگو هر کسی تو زندگی یه بخشی رو میبره جلو 

من کار های خونه 

تو کار های بیرون 

اگر خسته ای میتونم کنارت مشغول به کار بشم و تو هم تو کارای خونه کنارم باشه 

بحث نکنید.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...