2777
2789
عنوان

یه سوال احساسی دارم

372 بازدید | 37 پست

سلام من یه خواستگاری داشتم یعنی بیرون آشنا شدیم . و بعد گفت بریم سمت ازدواج . این آقا خیلی مذهبی و یکم موهام میومد بیرون رابطه کات میکرد . قبل از من خیلی رابطه های یک شبه و یک هفته ای داشته . ما چندین مرتبه جدا شدیم ولی برمیگرده و میگه نمیتونم به کس دیگه ای فکر کنم . میدونم راست میگه کلا سیستم زندگیش عوض شده . حالا سوالم این که چطوری جدا بشم کامل ؟ اگه خبر نداشته باشه از من یدفعه عصبی میشه واسترس میگیره . ۵ ماه ندیدمش ولی اگه من کاملا از دسترسش خارج بشم حالش خیلی بد میشه نمیتونه هیچ کاری کنه شروع میکنه از زمین وزمان خبر گرفتن . خانمایی که پسر دارید بگید این طبیعیه؟ چیکار کنم به زندگیش برگرده؟ درست که به من بدی های خیلی زیادی کرده و خانوادم ازش متنفرن ولی من میخوام کمک کنم تو آرامش به زندگیش برگرده.

دست شما نیست

اقا باید واسه مشکلات روانیش بره پیش تراپیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نمیدونم عزیزم 

ولی مذهبی که به یکم مو گیر بده 

چطور رابطه های یه شبه زیاد داشته ؟؟؟! 

من که چندشم میشه از کسایی که روابط زیاد داشتن 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم ولی مذهبی که به یکم مو گیر بده چطور رابطه های یه شبه زیاد داشته ؟؟؟! من که چندشم میشه ...

نه دیگه واسه پسر پیغمبر عب نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بیماری روان داره قطعا 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

[QUOTE=380110431]نمیدونم عزیزم  ولی مذهبی که به یکم مو گیر بده  چطور رابطه های یه شبه زیاد داشته ؟؟؟!&nbs ...[/QUOTE

سیستم اعتقادیش خیلییییییی خرااااااااب بود . خیلیییییییی. من یبار بهش گفتم این که به بیست تا دختر دست زدی و هیچکدوم گردن نگرفتی خیلی بیشتر با غیرت در تضاد تا دوتا تار موی من . ولی خب آدم دیگه . تو میتونی یه آدم بد دوست داشته باشی ولی کنارش نباشی . من فقط میخوام نرمال بشه زندگیش . الان دوسال نمیکنه 

دست شما نیستاقا باید واسه مشکلات روانیش بره پیش تراپیست

من خودم روانشناسم ولی وقتی خودت توی موضوعی خیلی نمیتونی تصمیم بگیری . الان دوسال اینطوریه و من میخوام حالش خوب باشه بره سر زندگیش 

نمیدونم عزیزم ولی مذهبی که به یکم مو گیر بده چطور رابطه های یه شبه زیاد داشته ؟؟؟! من که چندشم میشه ...

من برداشتم این بود که حتما منظورش اینه یبار دیت میرفته و تموم یعنی غقط دیدار وگرنه مگه میشه!!!

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

سلام 

زندگیته شوخی نیست تو   خانواده اش که مهمترین رکن زندگی مشترک هست جایی نداری خودش هم که اینجوری 

بدون تعارف ورودروایسی کلا بکوبش به طاق

یکبار به دنیا میایی و بعده ها می فهمی که عشق و عاشقی همه کشکه

من خودم روانشناسم ولی وقتی خودت توی موضوعی خیلی نمیتونی تصمیم بگیری . الان دوسال اینطوریه و من میخوا ...

خب چرا فک میکنی روانشناس همه ای؟ تمایز نداری بین کارت و زندگی شخصیت؟

مگه آدم مشکلات روانی بقال سر کوچه رو درمان میکنه؟ 

من برداشتم این بود که حتما منظورش اینه یبار دیت میرفته و تموم یعنی غقط دیدار وگرنه مگه میشه!!!

من حس میکنم رابطه جنسی 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بیماری روان داره قطعا

بیماری نیست . من روانشناسم.  این محرومیت عاطفی ‌ تو خانوادش با این که پولدار بود و خانوادشم خیلی کمک میکرد باهاش خوب رفتار نمیشد بعدم خب شستتشوی مغذی مذهبی بود دیگ . چون من بهش محبت میکردم و چیزی نمیخواستم اینطوری بود  . گفتم اینجا بپرسم شاید خانمایی که پسراشون تو رابطه شکست خوردن کمکی بکنن یا چیزی بگن 

از دخترا سواستفاده میکرده و با احساساتشون بازی میکرده ؟

دقیق نمیدونم 

شاید هم بودن با زنایی ‌که کارشون رابطه جنسیه منظورشه