2777
2789
عنوان

زندگی در یک ساختمان با مادر شوهر

547 بازدید | 32 پست

من تو خونه مستقل از مادر شوهرم زندگی میکنم ی حیاط مشترک داریم خانواده شوهرم پر جمعیتن گاهی ک میان خونه خیلی بچه هاشون شلوغ میکنن شوهرم ی مدت رفته ی شهر دور سر کار منم جمع کردم رفتم خونه مادرم حوصلشونو نداشتم بعد زنگ میزنن بیا خونه بچمون با بچت بازی کنه منم بهونه میاوردم رفتن ب شوهرم زنگ زدن اونو پر کردن ک ما اومدیم اون رفت ش

وهرمم تا خانوادش ی چی بهش میگن میاد ب من میگه ولی اگه من بگم اونا چیزی بهم میگن هیچ وقت نمیره بگه دفاع کنه حالا چطوری رفتار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر امکان داری به شوهرت بگو همون شهر محل کارش خونه بگیره اگر نه دهنش را ببنده دخالت نکنه

همین ک خانوادش اینقدر روش تاثیر دارن عذابم میده اگه من چیزی بگم ک اونا ناراحتم میکنن دفاع نمیکنه

در خانواده شوهرت مادر سالاری حاکم است فکر کنم و این کار رو سخت میکنه...

یکی از برادر شوهرهام ب من دهنش کجه من نمیرم خونش میگه چرا نمیری خونشون اونا احترام ب من نزارن میگه تو باید احترام بزاری

سعی کن دعوا پیش نیاد مسعلتون حاد نیست .سیاست بکاربگیر

مثلا چطوری سیاست ب کار بگیرم چون قبلا مادر شوهرم خیلی بهم بی احترامی کرد من ازش متنفرم نمیتونم الکی هم بهشون محبت کنم

مثلا چطوری سیاست ب کار بگیرم چون قبلا مادر شوهرم خیلی بهم بی احترامی کرد من ازش متنفرم نمیتونم الکی ...

من بلد نیستم ولی تک تک رفتار هاشونو باید بلد باشی هرکدوم چه واکنش مناسبی نشون بدی تا تحریکشون نکنی این خیلی مهمه .باهات راه میان .ازتنفرت کم کن چون نمیگذاره درست تصمیم بگیری .واونا هم متوجه تنفرت میشن و همگی اذیت میشید .

لایک نکنید .توروخدا