2777
2789

خانما پسرم حرفها رو تکرار میکنه و اسم اشیا رو نمیدونه یه چندتایی فقط بلده.غذا جویدن هم بلد نیس.دیروز یکی بهم گفت شاید اوتیسم از دیروز دارم دق میکنم بیاین بگین چجوریه.مثلا بلدن شعر بگن یا مثلا از پله بالاترین برن یا مامان باباشون میشناسن؟

بچه دخترخالم دوسال از من کوچیک تره مامانم اینا میگن تا دوسالگیش اصلا گریه نمیکرده 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوتیسم خیلی علامت داره اصلاارتباط چشمی ندارن بازیاشون فرق داره

ارابطه چشمی داره .میاد بغلمون بوستون میکنه فقط حرف های ما رو تکرار میکنه ضمایر رو جابجا میگه خیلی نگرانم دارم دق میکنم

ارابطه چشمی داره .میاد بغلمون بوستون میکنه فقط حرف های ما رو تکرار میکنه ضمایر رو جابجا میگه خیلی نگ ...

بچه ها عادت دارن حرفها را تکرار کنن 

کودک اوتیسم حرف زدنش مشکل داره کلا فقط تکرار میکنه 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

بچه ها عادت دارن حرفها را تکرار کنن کودک اوتیسم حرف زدنش مشکل داره کلا فقط تکرار میکنه

خدا ازدهنت بشنوه.توروخدا برام دعاکن پسرم اوتیسم نباشه دارم دیوانه میشم