بچه ها موقع فرمان به سمت راست چه شاخصی قرار میدین برای همه ماشینا صدق کنه ؟من دستگیره در عقب سمت خودمو میاندازم رو جدول ولی جدول ها با هم فرق داره یا فاصله زیاد میشه یا کم
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
که ببینمش؟اخه بعضی وقتا صدق نمیکنه هر دو چراغ رو میگن باید با پلاک دید درسته؟
پلاک ن بابا
فقط چراغ سمت چپ اون ماشین بغلی
ببین یکی بود پارک دوبل اموزش میداد توگوگل بزن علی بود اسمش فک کنم علی ریوندی
این اموزشش عالیه ببین متوجه میشی
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
ببین قبل ازمونت روز قبلش رو کامل اختصاص بده ب تمرین اگر ماشین داری و بابات یا هرکسی که رانندگیش خوبه پایه هست سعی کن با اون ماشین بری تمرین چون با مربی که میری خیالت راحته که زیر پای اون ترمز و کلاچ هست
آینه به آینهبعدش چراغ عقب ماشینه تو شیشه مثلثیبعدش وقتی خودم چراغ عقب ماشینو دیدم
اره دقیقا