2777
2789

از وقتی بابام بهش خیانت کرده یعنی نکرده میخواسته بره پولم داده ولی سرشو کلاه گذاشتن از این کانالهای صیغه یابی بوده اونم صد ملیون مامانم فهمید وزندگی از این رو به اون رو شد مامانم همش دنبال بابامه خیلی حساس شده خیلیم داغون شده ولی من هرچی میگه میگم حق داری ولی خودمم داغونم 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰۰ میلیون؟قلبم گرفت طفلک مادرت

دلم براش کبابها اما چکار میشه کرد به کی میشه گفت فعلا وکیل گرفتیم تا ببینیم میتونه پولاروید برگردونه 

باانجلیناجولی مگه میخاسته صیغه کنه

نمیدونم راستشو نمیگه میگه یه مبلغی ریختم گفتن دوباره بریز برا چی برای چی بعد که به خودش اومده فهمیده کلاهبردارن گفته پشیمون شدم بعد گفتن اگه میخوای پولت اوت نشه دوباره بریز دوباره تا شده صد ملیون 

بعد زایمان گفتم یه نفس راحت میکشم ولی اتفاقی افتاد که هضمش سخته

من کاملا مادرتو درک میکنم متاسفانه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

فقط من میدونم مادرت چی میکشهمن فقط دارم روزامو میگذرونم بچم بزرگ شه اگه شوهرم کل تهران بنامم بزنه هی ...

بخدا من وخواهرم داریم مثل شمع آب میشیم خواهرم کنکور داره هیچی نتونسته بخونه من خودم رعشه میگیرم خودم نوزاد دارم نمیتونم به کسی بگم همش بغض میکنم 

من کاملا مادرتو درک میکنم متاسفانه

خیلی سخته بابام خنجر زد تو قلب مامانم بعدم منو وخواهرم چون ماهم داغونیم پا به پای مادرم اشک میریزیم