2777
2789
عنوان

خانوما یلحظه تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت خون اومده و درد داشته و خودش مقایسه کرده فهمیده نداره

شاید یک مقدار آسیب دیده باشه چطوری مقایسه کرده ؟بچه به اون سن از حال می‌ره از شدت درد و خونریزی 

بره دکتر معلوم میشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

منم گفتم ولی میگه ظاهرا بعد ترمیم شیش ماه نباید رابطه داشته باشن یا ممکنه خون نیاد نه؟

راستش اینارو نمی‌دونم

بگو حتمن بره متخصص زنان ماما نه

معاینه کنه ولی چیزی نگه شاید اصن نزده باشه یا کامل از بین نرفته باشه 

عزیزم من پزشکم مطمین باش پرده اش سالمه مگر این که دروغ گفته باشه چون با وسایل این مدلی دست دختر خان ...

اخه خودش گفت خون اومده و خیلی درد داشته و خودش که مقایسه کرده فهمیده نداره گفت مطمعنم ندارم

تصورتون راجع به بکارت خیلی اشتباهه

از اون موقع تا حالا هم کلی گذشته بهش بگو نگران نباشه بازم دردش میاد شاید بازم خونریزی کنه 

حالا من که اصلا تو اولین رابطه خونی ندیدم شوهرم اگه یذره عقب مونده و بی سواد بود باید رسوای خاص و‌عامم میکرد مثلا

اخه خودش گفت خون اومده و خیلی درد داشته و خودش که مقایسه کرده فهمیده نداره گفت مطمعنم ندارم

پس داره شما را سر کار می گذاره عزیزم با کسی‌رابطه داشته آن هم نه در کلاس سوم  بلکه اخیرأ !!!

چون زمان از بین‌رفتن پرده در معاینه به طور تقریبی معلوم می شود حالا اگر داستانش درست و راست است  چرا به پزشک زنان مراجعه نمی کند ؟

زن یعنی زندگی