2777
2789

مامانم ی آدم گیررر مهربون دلسوز احساسی

بابام سرد بی محبت مغرور ...

مامانم خیلی خودشو کوچیک میکنه با حرفاش 

اصلا سیاست نداره ...خصوصا سیاست شوهر داری ...

یکسره پیام زنگ پیام زنگ بابامم میگه چرا انقدر گیر میدی 

مامانم واقعا گیر میده بابامم از این رفتار متنفره ...

در کل اصلا سازش ندارن 

من خسته شدم بخدا😔😪

بعضی وقتا دلم میخواد بمیرم ...بابام زبونیه مامانم بلد نیس دیگ هر چقدرم میگم بازم همونه لجبازه ی چیزایی میگ ک بابام بدتر شه اصلا سیاست بلد نیس ...من دارم حرص میخورم ...چیکار کنم؟ دلم میخواد شوهر کنم برم فقططط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینکه تو درگیر روابط اونا نشو سعی نکن رابطه شونو درست کنی فایده نداره فقط خودتو از چشم یک کدومشون میندازی ، رو اینده خودت تمرکز کن همیشه قرار نیست تو اون خونه بمونی 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

بعد اینکه تو درگیر روابط اونا نشو سعی نکن رابطه شونو درست کنی فایده نداره فقط خودتو از چشم یک کدومشو ...

دوس ندارم زندگیمون خراب شه اگ مامانم اینجور پیش بره بابام دیگ کم آورده البته بابامم اخلاقای گوه زیاد داره اصلا موندممم

دوس ندارم زندگیمون خراب شه اگ مامانم اینجور پیش بره بابام دیگ کم آورده البته بابامم اخلاقای گوه زیاد ...

ولشون کن خراب نمیشه اونا عادت دارن اگر دعوا نکنن شبشون صبح نمیشه 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

بابا من ب مامانم میگم محل بابام نده یکم خودتو بگیرررر اصلا گوش نمیدهه

خب ولش کنه مردا زود دلزده میشن میره سراغ یکی دیگه مامانت از همین میترسه میگی نه ، ازش بپرس، بعدشم بالات دیگه قلق مامانتو بلده اونم اگه مامانت حرف نزنه اونم از خداشه میره دنبال کاراییکه دوس داره و مامانتم کاری ازش برنمیاد