2777
2789
عنوان

خانم های بچه دار نوزاد دار

52 بازدید | 5 پست

اصلا وفت می کنید به خودتون برسید من از صبح تا شب درگیر بچمم یعنی خیلی به خوام وقت بزارم یه حموم برم همبن یعنی شب ها که بیداری میکشم فقط آرزوی خواب دارم رسیدگی پیشکش نمیدونم این بلاگرا تو اینستا چه طوری همش سرحال هستن من حوصله هیج چیزی ندارم

منکه بچم یک و نیم سالشه ولی اصلا نمیزارههههه کاری کنم تا وقتی نشستم باهاش بازی میکنم خوبه همین که بلند شم حتی یدونه ظرف بسورم گریه میکنه بهونه میگیره من خودمم واقعا خستم همش گوشی میگیرم دستم دراز میکشم دیگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه بچم یک و نیم سالشه ولی اصلا نمیزارههههه کاری کنم تا وقتی نشستم باهاش بازی میکنم خوبه همین که بل ...

وا پاشو به کارت برس بچه رو هر طور بار بیاری عادت میکنه بزا با خودش بازی کنه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

البته بگم نوزادیش بهتر بود البته یکی یمی دو ماه ادل که خوابش تنطیم نیس 

بعد ۳،۴ماهگی تقریبا خواب بچه تنظبم میشه تو طول روز هم اگه کوایک اینا نداشته باشه زیاد میخوابه آدم راحت هر کاری میتونه بکنه ولی یک سالگی به بعد که راه میوفتن دیگه خیلی شلوغ تر میشن حتی نمیزارن با خیال راحت بشینی یه لقمه غذا بخوری همه چیرو میخوان پدر آدم در میارن 

حالا منکه با این بچه باردارم هستم موندم به فکر که بعد زایمان با دوتا بچه چیکار کنم دیونه نشم خوبه

وا پاشو به کارت برس بچه رو هر طور بار بیاری عادت میکنه بزا با خودش بازی کنه

اخه بهونه میگیره گریه میکنه منم حال ندارم بخدا بزوررر بلند میشم کارام بکنم که اینجور میکنه منم دیگه اعصابم خورد میشه چون باردعرم اصلا حال ندارم کارای خونه بکنم دیگه بچه داری هم که ردش