2777
2789
عنوان

کیا برای کنکور اتاق مناسبی نداشتن

129 بازدید | 13 پست

قضیه ازین قراره که من یه اتاق خیلی خوب و ساکت داشتم توو حیاط. متاسفانه دادمش به خواهرم که اونم کنکوریه. الان اومدم توو یه اتاق که متصل هست به هال و آشپزخونه. منم ادم بدتمرکزی م. سخت تمرکز میکنم و ساده از دستش میدم. دارم برای سال بعد اماده میشم. خیلی ناراحتم که چرا خودمو توو این وضعیت قرار دادم.

فقط پدر و مادرم هستن ولی یهو شروع میکنن به صحبت. سنشون بالاست.چقدر بگم حرف نزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما توو شهری که ساکن شدیم هیچ مهمون و آشنایی نداریم. ولی خب یهو وسط درسم بابام شروع میکنه به حرف زدن ...

بابا که چیزی نیست

ما هر لحظه مهمون داشتیم 

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

نمیشه با خواهرت هماهنگ کنید یوقتایی تو اونجا بخونی یوقتایی خواهرت؟

وای.اصلا راه نمیاد. من دلم سوخت شرایطی بود که گفتم تو بیا برو توو اتاق من به شرط اینکه بزاری من شب ها بیام توو اتاق بخوابم.چون بابام شبها هم بیدار میشه.منم میگرنی و هرشب خوابزده میشم. خواهرم یه قشقرقی به پا کرد که نرم. گفت من از نصف شب بیدار میشم درس بخونم.قطعا خواب زده میشی.اصلا تو چرا باید برای اتاق من شرط و شرابط بزاری!

کتاب خونه.انباری ؟؟؟

کتابخونه رو امتحان کردم.هی باید کتاب ببرم بیارم.

پانسیون هم که میشه کتاب گذاشت. مدام پشت میز کمرم درد میگیره. من رو میز زمینی درس میخونم.به دیوار تکیه میدم. مدام چای میخورم. اصلا به جز خونه نمیتونم باشم. حیف شد اتاقم. گاهی میشینم بابت اتاقم گریه میکنم

پشتی کنکور میشی۴۰۵؟؟؟؟اخه میگم تصمیم گرفتم یاردهم امسال ایجاپ سابقه نکنم

اره. پشت کنکور ۴۰۵ هستم. همین الانم پشت کنکوری م. متوجه منظورت نشدم. منم امسال برای یازدهم ایجاد سابقه نمیکنم. اون شش تا درس و دوازدهم رو گذاشتم برای خرداد سال بعد

اره. پشت کنکور ۴۰۵ هستم. همین الانم پشت کنکوری م. متوجه منظورت نشدم. منم امسال برای یازدهم ایجاد ساب ...

اره میگم میشه امید داشت یازدهم باز مثبت شه؟خیلی میترسم نرسم بخونمشون .از کی شروع کردی تو؟؟؟

اره میگم میشه امید داشت یازدهم باز مثبت شه؟خیلی میترسم نرسم بخونمشون .از کی شروع کردی تو؟؟؟

نه دیگه تصویب شده.فقط امسال مثبت بود. من از نیمه فروردین شروع کردم.باید از الان کم کم بخونی که برسی. خیلی سخته