2777
2789

منتظری حالتو بپرسن ولی انگار نه انگار 

میبینن تو خودتی ولی انگار نه انگار

بدتر که میخندی میخوای خودتو خوب نشون بدی ولی از درون انگار نه انگار 

همه هستن میگن میشنون میخندن ولی تو انگار نه انگار

بعضی وقتا همه ی دنیا یه نفره

و بعضی وقتا یه نفر همه ی دنیا

نمیدونی بمونی بری صبر کنی فقط میزاری ثانیه ها بگذره روزا بگذره شاید درست شه ولی انگار نه انگار

فکر میکردم حالم خوب میشه ولی انگار نه انگار

اصلا من وجود دارم؟؟؟؟

انگار نه انگار

۱۴۰۴/۲/۵🖇

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در دناکترین چیز تو این دنیا اینه که عزیزت مریض باشه دردناکترین لحظه وقتیکه بچتو تو بغلت بیهوش میکنن میبرن اتاق عمل و دستت به هیچ جا بند نیست و پشت در جونت درمیره نصف عمرت میره اونجا فقط خدا هست که میتونی صداش بزنی 

نه کی گفته این درد ناکه

بزار من برات بگم درد ناک چیه

دردناک مرگ پدر جوونه

دردناک سرطان مادره

دردناک بیماری مادر زاد بچه اته که دکتر تو‌چشمت نگاه میکنه و‌میگه درمانی نداره

تو انتظاری از بقیه نداشته باش ارامشت بی نهایتمیشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

در دناکترین چیز تو این دنیا اینه که عزیزت مریض باشه دردناکترین لحظه وقتیکه بچتو تو بغلت بیهوش میکنن ...

پشت در اتاق عمل رو‌من دوبار با دوتا بچه ام تجربه کردم

کافر خدا نبینه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

در دناکترین چیز تو این دنیا اینه که عزیزت مریض باشه دردناکترین لحظه وقتیکه بچتو تو بغلت بیهوش میکنن ...

خدا بزرگه عزیزم الهی که حالش خوب شه 

تازه شروع زندگی از همین حسه. وقتی بفهمی چرا اومدی به این دنیا. و چرا همه و کل دنیا، برای تو کافی نیست. چرا همه موقتی و محدودن. چرا نمیشه برای دیگرانی که حتی ۲درصد هم اطلاعات از حقیقت فکر و نیت آدما ندارن، زندگی کرد. تازه از این تنهاییه، میفهمی که دلیل اومدنت، دست اونیه که تو رو آورده. تو رو آورد بخاطر خودش نه هیچکس دیگه. کسی که هیچکس مشابه علم و قدرتش رو نداره. بعد باهات حرف زد. بعد بهت راه نشون داد. بعد بهت گفت جز برای خودش، فکر نکن و عمل نکن که به هیچ، زندگیتو میبازی. بعد قدم به قدم برات شفاف تر شد. بعد به جایی می رسی که کل دنیا و ما فیهاش هم، جا واسه روحت نداره.تهش مورد عینیش، میشن شهدا قبل از شهادت.دیگه میرسی به ماکزیمم حال خوب، قدرت، رضایت که همش زیر سایه تسلیم محض خالق بینهایته. یه جور تضاد داره اما جالبه.

نه کی گفته این درد ناکهبزار من برات بگم درد ناک چیهدردناک مرگ پدر جوونهدردناک سرطان مادرهدردناک بیما ...

امشب نباید اینو میدیدم 😭😭😭 توقعی از کسی ندارم جز خدا