2777
2789

هفته 29 بارداریم

اما شوهرم اصلااااا بچه رو نمیخواد میگه تو روی مخ من راه رفتی گه راضیم کنی

بخدا کارم هرروز گریه اس انقد که بهم توجه نمیکنه

الان که بچه تکون میخوره دلم واسش خونه که باباش اصلا منتظرش نیست

بخدا باردار شدم فهمیدم این اینجوری شده همش دعا میکردم بچه مشکی داشته باشه خودش سقط بشه

زنای اطرافمو میبینم باردارن شوهراشون چقد هواشونو دارن من میام دق کنم بخدا حسود نیستم اما نمیدونم من چی ندارم که اونا دارن و شوهرم محل سگ بهم نمیزاره

هم عمل میکنید ، هم آرایش میکنید ، هم با اسنپ چت عکس میگیرید؟ چقد زشتید مگه لنتیا😃👊بنده یک عدد تعلیقی هسدم، ۵ بار لغوکاربری کردم فک نکنید تازه واردم😛احتمالا بیشترتون منو میشناسید😌🌼  بوس به کلتون🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار یکم بگذره بیش از تو میخادش

این اصلا انگار منو نمیخواد 

هم عمل میکنید ، هم آرایش میکنید ، هم با اسنپ چت عکس میگیرید؟ چقد زشتید مگه لنتیا😃👊بنده یک عدد تعلیقی هسدم، ۵ بار لغوکاربری کردم فک نکنید تازه واردم😛احتمالا بیشترتون منو میشناسید😌🌼  بوس به کلتون🤍

اگه نمی‌خواسته چجوری باردار شدید

واقعا آمادگی بچه دار شدن خیلی مهمه که بخوای باهاش کنار بیایی 

یه چیزی شده با لذت و ذوق باشه یا با استرس و نگرانی

ان شاءالله خدا مهر فرزندت رو به دلش بندازه تو آشنای ما هم اینجوری بود الان همون بچه عزیز پدرش شده

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
دنیا بیاد یکم ۳/۴ ماهه بشه خودش شیرین کنه رو تخم چشماش میزاره

من باردارم خودم کلی فشار روحی رومه از خودم بدم میاد اینم اصلا هوامو نداره

باورت میشه 7 ماهه ی بار ب من نگفته دلت چی میخواد؟!

خواهر خودش باردار بود بچه دومشو ب دنیاش آورد شوهرش براش ماشین خرید کادو

اگه نمی‌خواسته چجوری باردار شدیدواقعا آمادگی بچه دار شدن خیلی مهمه که بخوای باهاش کنار بیایی یه چیزی ...

این مهر منم ب دلش نیوفتاده حتی

من باردارم خودم کلی فشار روحی رومه از خودم بدم میاد اینم اصلا هوامو ندارهباورت میشه 7 ماهه ی بار ب م ...

شاید حرف خودتون درسته یعنی شما با عشق و علاقه ازدواج نکردید که میگی منو نمیخواد

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
باهاش همکلام نشو، ناشکر.بدبختی از این بالاتر که پیشگاه خداوند بی ادبه.

ب قرآن هفت ماهه یه بار نگفته دلت چیزی نمیخواد؟!

خودش میبینه شبا ب سختی میخوابم ولی حتی یکم درکم نمیکنه

هر روز باید منو ب گریه بندازه بیچاره بچه تو شکمم

شاید حرف خودتون درسته یعنی شما با عشق و علاقه ازدواج نکردید که میگی منو نمیخواد

اخه من که براش کارت دعوت نفرستادم خودش اومد خواستگاری بعدشم اگه پشیمون شد چرا همون نامزدی به هم نزد؟

ب قرآن هفت ماهه یه بار نگفته دلت چیزی نمیخواد؟!خودش میبینه شبا ب سختی میخوابم ولی حتی یکم درکم نمیکن ...

ببخشید که واضح میگم.

تاپیک هلی قبل تو نگاه کردم. فعلا تمرکز کن روی زایمان بچه تا بعد یک فکر اساسی بکنی.

فعلا هواست به خودت و بچه باشه

زنای دیگه هم عمل میکنن هم آرایش میکنن هم اسنپ چت عکس میگیرن 😂😂😂شوهرت اونا رو میبینه فکر میکنه قشن ...

ببین بخدا من اصلا زشت نیستم 

نمیدونم گناهم چیه با مردی ازدواج کردم که هیچ وقت بهم محل نمیزاره