واقعا ناراحتم و به عنوان درد دل مینویسم اینا رو
من از شهرستان اومدم تبریز دانشجو هستیم
تازه اومده بودم که گفتم برم رانندگی یاد بگیرم یه مربی خانوم پیدا کردم گقتم هزینه چقدره شرایط چطوره گفت ۳/۲۰۰ برای ۸ ساعت گفتم اوکی
گفت پول و زود بزن وقت بدم بهت گفتم باشه
پول و زدم گفت شنبه آینده بیا گفتم باشه
شنبه رسید حاضر شدم برم زنگ زدم که اومدم من گفت هنر جوم آزمون داره استرس داره میخوام پیشش باشم گقتم باشه چقدر خوب که به فکر هنر جو تون هستید گقت هفته بعد بیا
هفته بعد پیام دادم خانم فلانی اومدم گفت بابام. مرده نمیام منم گفتم خدا بیامرزه
سری بعد گفت ماشینم خراب شده میخوای بگم یکی دیکه بیاد بهت یاد بده گفتم نه خودت صبر میکنم
خلاصه گذشت که گفتم کی بیام کفت فلان وقت زد امتحانام شروع شد و مسافرت واحب پیش اومد و منم دو هفته اینا نرفتم (خودمم دیگه از بس شل کن سفت کن در آورده بود تنبلی کردم )خلاصه دو سه ماه بعد گفتم با خودم که کلاسن مونده پولم ندادی پاشو برو
پیام دادم نشناخت گقت کی هستی کلی مشخصات دادم گقت عهههه حالا خبر میدن گقتم سری پیش دیگه منتظر خودت موندم گقت نه خودت باید پیگیر میشدی گفتم باشه حالا چیکار کنم کفت الان کلاس شده ۴/۸۰۰ مابقی شو بزن بیا خلاصه منم گفتم جهنم و ضرر و پول و زدم کفت از شنبه بیا رفتم وضعمو دید کفت خوبی صفر صفر نیستی
اما من تکمیلی هم دارم و دنده سه و چهار و دوبل و تو دوره تکمیلی یاد میدم میخوامم برم کربلا تا قبل اون تایمتو فیکس کن من دیگه فهمیده بودم این میخواد تیغ بزنه گفتم نه منم میرم مسافرت (قضیه مال اسفند ماهه)
و چهار ساعت با خانم آموزش رفتم که برای هر ساعت میفتاد ۶۰۰ت در حالی که بعدا پرسیدم همه جا ساعتی ۳۰۰/۳۵۰ بود
جلسه سوم رسید ساعت ۱۲ گمونم تایم داده بود منم اون تایم دانشگاه داشتم پیام دادم عزیزم جا به جا نمیتونی بکنی جواب نداد گفتم اشکال نداره میرم تموم شه بلکه
من رفتم جایی که قرار میذاشتیم دو ساعت ایستادم تو سرما هرچی پیام میدادم زنک میزدم بر نمیداشت اونجام شلوغ بود مردم نگاه میکردن که دختره اینجا چی میخواد کلی خجالت کشیدم اخرش برگشتم