2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این متن چیه❓

33 بازدید | 3 پست

ای خانه

ای چهار دیواری

ای که مانند قفسی

مرا مثل مرغی از هجوم گربه‌ای می‌رهانی

من تو را دوست می‌دارم

و از بُهت شلوغی به تو پناه می‌برم

در تو راز‌ هایی‌ست و تو رازنگهدار

مثل دفترخاطراتی در کنج دیوار

یا دلنوشته ای در زیر قالی

خانه‌های قدیمیمان را دوست می‌دارم

همان‌هایی که متروک شده اند

ولی خاطراتش در ذهن مانده اند

خانه متروکی که از کنارش رد می‌شوی و لبخند می‌زنی

عشق شاید در طبقه سوم خانه ای پنهان باشد

عشق شاید در یکی از طبقات خانه ای روبه‌روی دریا باشد

که دلتنگ اند از فراغ فرزند

عشق شاید در واحد 38 ام خانه ای باشد

که وقتی تنهایی تو را به سمت خود می‌خواند

آری،من به خانه می‌روم

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

جالب بود، یه حس خودمونی و امنیت داره...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

جالب بود، یه حس خودمونی و امنیت داره...

این اولین شهریه که نوشتم

در حدی هست که برای استاد ببرم؟

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اولین شهریه که نوشتمدر حدی هست که برای استاد ببرم؟

با احترام،

به جز اون بخش طبقات و واحد مابقی حس خودمونی و نوستالژی داره، خودتون یکبار دیگه بخونیدش اون چندتا کمی بی ارتباطه...

ادبیات رو دوست دارم و گاها میخونم اما به هرحال مخاطب عمومی‌ام و نمیتونم نظری بدم واسه ارائه دادنتون، با اینحال دوسش داشتم....

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.