2777
2789
عنوان

لنز خریده بودم ششصد هزار پاره شد😭

123 بازدید | 13 پست

یه هفتس کلا خریدم کلا یبار گذاشتم😭بار دوم خواستم بذارم هر کار کردم نشد چشمم اتیش گرفت انقد سوخت ک نگم. الانم خواستم بذارم پاره شد😭😭😭😭حیف پولم ۶٠٠ هزار

بنظرتون مایه لنزم خراب بوده؟ ۷ ماه پیش خریده بودم

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چشات ضعیف و استیگماته؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
احتمالا ناخنت خورده عزیزم برا منم ی بار پاره شد گذاشتم تو چشمم یهو دیدم شت !نصفش نی😐🤦‍♀️

چشات ضعیف و استیگمان؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
میگفت خیلی تاریخ انقضاش زیاده بالای ۱ سالممکنه از مایع لنزم باشه؟؟

بآلای ۱ سال نشنیدم راستش و بخوای 

ممکنه از مایع لنزت هم باشه اگه ناخن نداری و بد نذاشتی قطعا تاریخش گذشته

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

بآلای ۱ سال نشنیدم راستش و بخوای ممکنه از مایع لنزت هم باشه اگه ناخن نداری و بد نذاشتی قطعا تاریخش گ ...

بخدا ناخن ندارم 

ن تازیخ داشت آخه شب اولی که آوردمش گذاشتم تو چشمم خب از همون جاش درآوردم گذاشتم داخل چشمم خیلی اوکی بود اصلاً خیلی سبک و راحت بود ولی فرداش که مایه لنز استفاده کردمو ریختم داخلش دیگه هر کاری کردم نشد بزارم داخل چشمم خیلی می‌سوخت و قرمز میشد 

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

از مایع بوده پس

از کجا بفهمیم مایع مشکل دارع ؟