2777
2789
عنوان

هرکار میکنم این بچه نمیفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 40 پست
خسته میشه باللخره. براش جایزه تعیین کن ـچیزی که میدونی دوست دار و به همسرتم بگو نقش سوپر من رو ایفا ...

میگم اگه بکنی برات جایزه میارم نمیکنه بیرون که میاییم جایزشو میخواد😐

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
همین خواهر شوهر من باعث میشد پسرم رو میزدمهر بار میدید منو میگفت وای هنوز پسرت تو پوشک هیای تو روح ا ...

از دورهمیا فراریم یجوری نگام میکنن وقتی این جمله رو میگن و از تواناییا بچشون میگن انگار مادوتا معلول ذهنی هستیم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط عصبانی نشو و با مهربونی پیش بروقصری بخر بزار دم در دستشویی بشینه روش استیکر بخر بعد هر بار بچسبو ...

آخه اصلا نمیکنه مسئله همینه هرچی آب میگیرم منتظر میمونم .این مدت یبارم نکرده 

آخه اصلا نمیکنه مسئله همینه هرچی آب میگیرم منتظر میمونم .این مدت یبارم نکرده

ببندش دوباره پوشکش کن زوده براش

بزار بشه سه ساله

تو مهمونیم بگو با دکتر صحبت کردم‌گفت مشکلی نداره گفته فشار نیار بعدا بچه دچار استرس میشه...واقعا هم همینه دچار مشکل میشه فشار بیاری...یجور بگو دهانشون رو ببندن...هرگز بخاطر بقیه بچه رو اذیت نکن و عصبانی نشو

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
میگم اگه بکنی برات جایزه میارم نمیکنه بیرون که میاییم جایزشو میخواد😐

نده عزیزم ـبگو وهر وقت انجام دادی از جایزه خبری هست. بزار هر چقدر دلش میخثاد گریه کنه ـاصلا توجه نکن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آخه هرکی میبینه میگن هنوز پوشکه

اعصاب و روان بچت مهم تر از حرف بقیه است . 

بزار بچه آمادگی پیدا کنه ، فعلا نه خودت رو اذیت کن نه به اون طفل معصوم استرس و فشار وارد کن 

فعلا بی خیال شو تا ۳ ماهه دیگه باز امتحان کن 

ببندش دوباره پوشکش کن زوده براشبزار بشه سه سالهتو مهمونیم بگو با دکتر صحبت کردم‌گفت مشکلی نداره گفته ...

فعلا جایی نمیرم ولی این ماه آینده مراسم زیاده گوشام پر میکنن

اعصاب و روان بچت مهم تر از حرف بقیه است . بزار بچه آمادگی پیدا کنه ، فعلا نه خودت رو اذیت کن نه به ا ...

🥲مامانم میگه همینجور ادامه بده تا ی هفته و ی ماه بعد گرفته میشه یعنی ی ماه بدون پوشک گند بزنه به زندگی

🥲مامانم میگه همینجور ادامه بده تا ی هفته و ی ماه بعد گرفته میشه یعنی ی ماه بدون پوشک گند بزنه به زن ...

عزیزم اون که هر وقت میبری دستشویی جیش نمی کنه ..... یعنی اصلااا آمادگی نداره 

اول باید اینکارو بکنه تا بعد بتونه کم کم بگه که جیش دارم 

از دورهمیا فراریم یجوری نگام میکنن وقتی این جمله رو میگن و از تواناییا بچشون میگن انگار مادوتا معلول ...

اصلا به حرف کسی گوش نکن بچه ها با هم متفاوتن پسر بزرگم قدرت بدنیش خوب بود زود راه افتاد و قبل ۲سالگی هم خودش دستشویی میرفت 

اما پسر کوچیکم سه سالگی یاد گرفت خودم میدیدم چقدر با هم فرق میکنن 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست