2777
2789

سلام بچها من یازدهمم از نظر نهایی عالی هستم و همه جور نمونه سوالی حل میکنم اما از نظر کنکوری و تستی ضعیفم و باید باید امسال دندون بیارم..میدونم که سخته واقعا و باید خیلی آماده باشم..لطفا اونایی که درصد های آزمون شون خیلی خوبه و یا دانشجو پزشکی و دندون هستن بیان بگن چکار کنم و منابع تستیم چی باشه کدام آزمون بهترع و اگر از مشاوری نتیجه گرفتید و واقعا خوبه بهم معرفی کنید

دم همتون گرررررم 

من خودم یازدهم ریاضیم و برعکس تو تستم خوبه چون از دهم ازمون میدادم و تست میزدم ولی تشریحی اونطور که میخوام نیست 

ازمون قلمچی بده که رقابت بیشتره و سطح سوالا اوکیه و از همه مهم تر حضوریه واسه کتاب هم اگه دوست داشته باشی میتونم بگم من درصدام نسبتا بد نیست تو ازمونا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منابع قوی رو کار کن اگر از نظر تشریحی قوی هستی مثل ای کیو برای همه درسا و شیمی مبتکران..آزمون بزن تابستون خیلی مهمه و برنامه ریزی درست و نحوه مطالعه صحیح..

لطفا دیگه هم این فضا نیا حیفه که دقیقه های طلاییت تو فضای مجازی بگذره

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

سلام دختری

آزمون زیاد بزن ، حتما تحلیل کن ، آزمون بدون تحلیل نداشته باشی ، از برند های مختلف هم بزن مثل قلم چی ، گاج ، خیلی سبز ، ماز ، گذینه دو ، سنجش ، از همه بزن با تیپ های مختلف آشنا بشی❤️

تحت تاثیر حرفای فامیل و دوستات قرار نگیر ، کارخودتو بکن ، آرامشتو حفظ کن❤️

گوشیتو خاموش کن تا بعد کنکور و برای فیلم و جزوه از گوشی خانوادت استفاده کن❤️

اگه مشکل داشتی کلاس های کلاسینو شرکت کن❤️

تست زیاد بزن ، ناامید نشو ، خسته شدی گریه کن❤️

موفق باشی🌱✨️

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

سلام منابع قوی رو کار کن اگر از نظر تشریحی قوی هستی مثل ای کیو برای همه درسا و شیمی مبتکران..آزمون ب ...

وای مرسی ازتون 

شما دانشجوی پزشکی هستین

ازمون چی خوبه

مشاور داشتین

کلاس شرکت کردید

سلام کلاس نرفتم با درسنامه پیش رفتم

تو تابستون سعی کن دوازدهم رو هم یه مباحثی بخونی

بله سال دوم مشاور داشتم..آزمون گزینه دو استاندارده بنظرم

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

ایشون مشاور خیلی خوبین که میشناسمشون و داداشم با ایشون پارسال دارو قبول شدندhenle89 ایدی روبیکاشونو دارم

فقط خودتم باید بخوای که زحمت و تلاش بکشی 

و لطفا دیگه تو این سایت نیا 

با قلب پاکت برام دعا کن دوستم

ممنونم همچنین