2777
2789
عنوان

همسایه پررو😒ولم کنین برم بزنمش😤

998 بازدید | 41 پست

عاغا ما تو یه بنبست هست خونمون ک 8تا خونه توی بنبسته این بنبستم در داره رو همه ی خونه ها مال 6_7تا برادره و ماهم کرایه نشینیم اینجا چندییین ساله حدوده18سال دیشب مهمون داشتیم ماشینشونو پارک کردن تو کوچه پشت ماشین ما ساعت8شب حالااا نگو دخترِ همسایه اولی ساعت10شب اومده خونه باباش بمونه بعدِ 2_3هفته 😒

ماهم ک کف دستمونو بو نکردیم😁

عموم اینا ساعت1 شب رفتن ایفون خونه اونا رو زدن ک بیاد ماشینو ببره بیرون دختره اومده پایین میگه ساعت یک شب وقت زنگ زدنه😓

بابام گفت ببخشید دیگه ماشین دنده هوایی نداره😁😁😁😁😁

گذشت تا چند دیقه پیشششش😒

دستم شیکست اینقد تایپ کردم بگین خب خودکشی میکنما پستمو خوندین لایک کنین دارم تایپ میکنم😒😌

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم خودتو کنترل کن زدن کار خوبی نیست      

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

شوهرم میخواست بره بیرون دیدیم ماشین خانوم پشت ماشین ماست 

رفت بیرون دیدیم بعد ربع ساعت صدا بوق ماشین از کوچه میاد بابام رفت دیدی شوهرم نشسته دست زده زیر صورتش ب افق خیره شدع😂😂

[QUOTE=53069746]شوهرم میخواست بره بیرون دیدیم ماشین خانوم پشت ماشین ماست  رفت بیرون دیدیم بعد ربع ساعت صدا بوق ...[/QUOTE

خخخخخ چقدر صبوررر

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عاغا ماشینو در نمیاردددددددد

اصن نمیومد پایین هی زنگ میزدن میگفت باشه میام و نمیومد 

ی بیست دیقه ای معطل شدیم تا اومد 

بعدشم تازه اومده وسط کوچه معرکه گرفته ک ساعت1شب چقت زنگ زدنه باید هماهنگی کنید من از کجا بدونم شما مهمون دارین😐😐

ووواااای منو میگییییی😐

رفتم وسط معرکه گفتم عزیزم شما ساعت10شب اومدی ما از کجا بفهمیم اومدی ک هماهنگ کنیم 😤😤😤

تو باید هماهنگ کنی ک دیر تر اومدی دیگه داشتمممم دیوونه میشدم یکی یکی بابام اینا ردم کردن پرتم کردن تو خونه😒ی جوری ردم کردن ک خودمم حالیم نشد وقتی فهمیدم ک تو حیاط بودم اجیمو نیگا میکردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سارا جونی سلام خوبی؟چند وقتته؟

سلام به روی ماهت خوبم ممنون 

دقیق نمیدونم برا اون هفته میرم دکتر خودش سونوگرافی هم داره