2777
2789

سلام

متاسفانه استفاده از لفظ ترشیده خیلی زشت و ناپسنده و به نظر من شعور و شخصیت گوینده رو بیشتر از همه زیر سوال میبره

به طور اتفاقی امروز صبح تاپیکی رو کامل خوندم که دونفر بحثشون شد که کاملا غیر مرتبط به موضوع تاپیک هم بود

که نهایت خانمی متاهل به دخترخانمی گفتن ترشیده و چندین بار هم تکرار کردن که به خاطر همین اخلاقته که تا حالا مجرد موندی

من خیلی تو نی نی سایت جستجو نمی کنم، ولی چون این مسائل برام اذیت کننده اس رفتم و تاپیک های شخصی که از لفظ ترشیده استفاده کردن رو خوندم و برای چندمین بار به این نتیجه رسیدم که

در اکثر موارد، گوینده این لفظ، زندگی متزلزل و بهم ریخته ای داره و چون خودش احساس خوشبختی نمی کنه دوست داره بقیه رو هم آزار بده

لطفا شما هم تجربیات و نظراتتون رو بفرمایید

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"

قطعا هر ادمی که شخصیت بقیه رو زیر سوال میبره خودش دچار عقده اس

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

نظری ندارم😐

بی فرهنگن دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو تاپیک مورد نظر نبودم . اما به شخصه ،صرف فقط ازدواج کردن رو فضیلت محسوب نمیکنم که بخوام به کسی که ازدواج نکرده نسبت این چنینی بدم

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

من ک تا الان نشنیدم و اگر هم کوچکتربن اشاره ایم شده

کاربرا به شدت برخورد کردن و طرف رو منهدم و پودر میکنن شما خیالتون راحت باشه

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

عزیزم خودتو ناراحت نکن از گل کلم انتظار نمیره سرنوشتی غیر از ترشی و سالاد برای خودش متصور باشه . این افراد خودشون یه مقام شامخ سالاد شدن نایل اومدن 😂😂😂و از ترشیدن رهانیده شدن . برای همین خوشحالن😑 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

ریشه اش در اینه که از بچگی نهایت آرزوی اینا ازدواج کردن حتی درس هم به امید شوهر بهتر میخونن

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه

من خودم به خواهرشوهرام چون ازشون متنفرم میگم ترشیده چون معتقدم اخلاقشون بده که کسی نمیگیرتشون ولی در کل مجرد موندن رو دال بر ترشیدگی نمیدونم بعضیا مجرد هستن و من بخاطر شرایط ایده عالشون تحسینشون میکنم

بقولِ اون دختره لیلا تو ابد و یک روز میگفت دخترای فامیل شوهر کردن که فقط بگن نترشیدیم

بنظرم ادم مجرد بمونه شرف داره تا تحتِ هر شرایطی شوهر کنه

تمام😘😘😘😘😘

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

حالا خودش که ازدواج کرده به کجاها رسیده و چیکار کرده که به اون دختر میگه ترشیده من فک میکردم نسل اینجور آدما منقرض شده اما انگار اشتباه میکردم

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊

من تا حالا این وآژه یکبار هم از دهنم بیرون نیومده

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
حالا خودش که ازدواج کرده به کجاها رسیده و چیکار کرده که به اون دختر میگه ترشیده من فک میکردم نسل این ...

عزیزم سلام حموم رفتی ؟؟؟؟؟😋😝😸

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی