2777
2789
عنوان

غلطه آزادی دیگران

225 بازدید | 19 پست

سلام

از خانم هایی که همسرشون  مقیده یه سوال داشتم،چطوری  می تونید وقتی می بینید اطرافیانتون همه آزادی پوشش دارند،شما به این حس آزادی دیگران غلطه نمی خورید؟چطور به این حستون غلبه می کنید؟بدون توهین کردید ،راهنمایی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غبطه؟ 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

ببین کسی که پذیرفته باشه و حجاب رو با فلسفه و منطق قبول کرده باشه اصلا بقیه براش مهم نیستن، تو بگو همه لخت مادرزاد بشن 

من نمونه اینو دیدم 

یکی از اشناها داره یه کشور دیگه زندگی میکنه، فکر کن هربار می بینیمش اعتقاداتش قوی تر از قبلا شده :/ بعد برگام از این ریخته که خواهر مادر این خانوم بی حجابن و از بچگی تو یه محیط ازاد رشد کرده ، ولی خب وقتی بحث پذیرفتنه همینه دیگه 

اما شخص من اگه حجابی رعایت میکنم بخاطر ترس از قیامت و گناهشه و ایناست وگرنه علاقه ندارم. فلسفه‌ش رو هم متوجه نمیشم 

.

من خودم ده سال قبل از ازدواج چادر پوشیدم پس دلیلی نداره چیزی که با عقل و دلایلم قبول کردن باعث بشه متزلزل بشم و به دیگران غبطه بخورم

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

ببین حتی خانومای مذهبیم که خودشون حجابو انتخاب کردن بهشون تحمیل بشه ممکنه بزارنش کنار

امام علی گفته غیرت زیاد باعث کاهش نجابت زن میشه

حالا درسته من قبول ندارم ولی برای شما گفتم

هیچکس از اقابلاسر خوشش نمیاد

مگر مریض مازوخیسمی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

خب بنظرم کسی میتونه غبطه بخوره که با چشم باز انتخاب نکرده باشه و شناخت کافی از خودش و اعتقاداتش نداره

دیدم اکثرا کسایی که اعتقاد قلبی دارن به حجاب و اکثرنم تو خونواده مذهبی بزرگ شدن با این اقاها ازدواج میکنن

یجورایی در و تخته به هم جور میشن و مهمم نیس براشون دیگران چطورین

غبطه نداره

شما لباس بخر لباس های محجبه قشنگ 

بیرون برو و نزار به اسم غیرت تو خونه حبست کنه

بعد میفهمی زن دوزاری که مرد بالا سرش نیست غبطه نداره

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید