2777
2789
عنوان

نظرتونو بگید

115 بازدید | 15 پست

اگر پس از مصاحبه برای یک شغل در سمت کارمندی و کارشناس یک بخش مهم در یک مکان بین المللی به شما گفته بشه باید مدتی در بخش خدمات کار کنید تا اخلاق و شخصیتتون تایید بشه البته کارهای سبک، شما قبول می کنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی معلومه؟

نه جا موند خخخ

راستش کامل توضیح ندادی

یعنی شما قراره کارشناس بخش مهمی از شرکتی بشی

اونوفت بهت گفتن بری کمک نیروی خدماتی. کار سبک منظورت چیه؟ خدمات کارش تمیزکردن سرویس بهداشتی و محل کار  جارو کشیدن چای اوردن غذا گرم کردن هست دیگه

نه جا موند خخخ راستش کامل توضیح ندادییعنی شما قراره کارشناس بخش مهمی از شرکتی بشیاونوفت بهت گفتن بری ...

شرکت نیست گلم

تمیز کردن سرویس بهداشتی و جارو کشیدن و گرم کردن غذا نیست

تمیز کردن میز و بردن و اوردن سرویس و .... هست

یه مدت محدود

قانونشونه چون سخت گیرم هستن

همین که تونستم تا مصاحبه هم برم رزومم پر بوده

چون من یه مدت تو بخش اداری بیمارستان طرحمو می گذروندم و تموموشد. مدیر گفت برای ازمون استخدامی به عنوان خدمه ثبت نام کن بیا بعد می یاریمت تو بخش اداری..چون برا رشته خودمون استخدامی نبود...ولی با مسءول کارگزینی صحبت کردم گفت نه این کار رو نکن به خیلیا این وعده رو دادن و خدمه موندن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
راستش من باشم انجام نمیدمانشالله ک کار خوبی پیداکنی

مرسی عزیزم

من خودم ازمون وکالت در پیش دارم این شغل فرصتش پیش اومد گفتم اگر بشه خب استرسش کمتر از وکالته و همین راهو میرم ولی این مورد دودلم کرده باید باز فکر کنم روش