2777
2789
عنوان

تولد پارتنرمه به نظرتون تو خوابگاه می‌شه❓ مشورت می‌خواام

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 30 پست
یه کیک کوچیک دوتایی بخر هم قشنگتره هم دردسر نداره اصلا قشنگ در نمیاد وقتی بلد نباشی تزیین کنی هوا هم ...

تزئینش رو بلدم. برای خراب نشدنش و نوع خامه‌ش نظر می‌خواستم. 

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتونستم عکس بزارمولی ما تولد خوابگاهی داشتیم ازین کیک رولی هایی که دایره ای خریدیم (بسته بندی ان) چا ...

ایوللل.😍

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

چرا. ولی ترجیح می‌دم اگه بشه درست کنم.

بنظرم بخری ولی کوچیک باشه بیشتر خوشش میاد اونطوری خودتو خسته میکنی خوب هم درنمیاد نه تنها زحماتت به چشم نمیاد بلکه اصلا شاید فکر کنه واسش کم گذاشتی😐

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

نتونستم عکس بزارمولی ما تولد خوابگاهی داشتیم ازین کیک رولی هایی که دایره ای خریدیم (بسته بندی ان) چا ...

کاش عکسش رو بزاری به این ایده نیاز دارم واقعا 

اسمش چیه؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

دفعهٔ اولم نیست بابا. زیاد کیک پختم. خوب هم شده. فقط تو خونه بوده اون‌ها.

پس درست کنید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
زیاد خودتو درگیر پسرا نکن فکر نکن الان خودت آشپزی کنی دونه دونه انگشتاتو بوس میکنه میگه قربون دست بو ...

دقیقاً همین کار رو می‌کنه طبق تجربه. :)))

کاش عکسش رو بزاری به این ایده نیاز دارم واقعا اسمش چیه؟

نمیشع. نمیدونم چرا سایت مشکل داره

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بنظرم بخری ولی کوچیک باشه بیشتر خوشش میاد اونطوری خودتو خسته میکنی خوب هم درنمیاد ه تنها زحماتت به چ ...

نه همچین فکری که نمی‌کنه. 

فقط باید مطمئن شم خراب نمی‌شه.

اگه ببینم خراب می‌شه هم که هیچی. می‌خرم.

نمیشع. نمیدونم چرا سایت مشکل داره

اسم اونی که درست کردی چیه؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

کاش عکسش رو بزاری به این ایده نیاز دارم واقعا اسمش چیه؟

میخوای درخواست بدع . خصوصی بفرستم

دوباره امتحان کردم نشد 

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
اسم اونی که درست کردی چیه؟

منظور اسم اون کیک رولی ها؟