2777
2789

سلام 

دوستان من ماه گذشته کلومیفن و استرومارین خوردم.

آمپول اچ سی جی هم زدم 

روزی دوتا متفورمین هم میخورم 

امروز سه روز هست که از تاریخ پریودم گذشته 

من تنبلی دارم ولی دکترم گفته بود باخوردن روزی دوتا متفورمین باید به موقع پریود بشم.

میخاستم بپرسم کسی بوده که متفورمین بخوره کلومیفن هم همینطور و تاخیر پریودی داشته باشه و باردار هم نباشه؟

خیلی استرس دارم

نمیخام بیبی چک هم بزارم منفی ببینم میترسم

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن ماهه اقدامی؟چن روزه عقب انداختی؟علایم داری؟

از مهر ماه اقدام جدی داشتم.

علایمم حرارت بدنم بالاست گاهی هم حالت تهوع دارم.

قبلا ترشح آبکی داشتم ولی الان ترشحاتم سفید وغلیظ شده.

شب وروز موعدم بشدت درد پریودیداشتم امروز روز سوم هست که عقب انداختم.

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

شب هم خواب دیدم بیبی چک گذاشتم دوتا خط پررنگ افتاده...خدایا خودت کمکم کن

عزیزم موعدت شد؟ بی بی بزار

امروز سه روزه که از موعدم گذشته

من ماه آخر 

روزی دوتا متفورمین

و یکدونه کلومفین و قطره ویتاگنوس میخوردم

باردار هم شدم خداشکر

انشالا شماهم باردار میشی

اگه از موعدت گذتشته یک بی بی چک معتبر بذار یا آزمایش خون بده

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
من ماه آخر  روزی دوتا متفورمین و یکدونه کلومفین و قطره ویتاگنوس میخوردم باردار هم شدم خداشکر ...

شما یک دوره کلومیفن خوردی؟

همیشه پری سره وقت میشدی؟ اگه آره توکل به خدا کن و  بزار

نه همیشه به موقع ننیشدم ولی دکترم گفت این ماه که متفورمین میخورم باید اگه حامله نباشم به موقع پری بیاد.

دعا کنید دوستان....

من ماه آخر  روزی دوتا متفورمین و یکدونه کلومفین و قطره ویتاگنوس میخوردم باردار هم شدم خداشکر ...

شوهرم میگه امروز بریم آزمایش بدیم.

شما یک دوره کلومیفن خوردی؟

بله یک دوره بدون آمپول

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
شوهرم میگه امروز بریم آزمایش بدیم.

برو ضرر نداره 

انشالا ک بارداری اگه جواب منفی بود و پریود نشدی بدار 4.5 روز دیگه دوباره برو