2777
2789
عنوان

نامزدم ولم کرد چون دختر ادایی و قرتی نبودم😐💅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 83 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر نیست و پیر پسرهبه درک بره بر نگرده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عزیزم من مطمئنم یه روزی اون تو حسرت داشتن تو میسوزه و اگه خودت بی عقلی نکنی یکی میاد تو زندگیت که تازه بفهمی چقدر باارزشی و همینجوری که هستی کاملی و نقصی نداری 

فقط لطفا هیچ واکنش یا حرفی که باعث بشه غرورت بشکنه رو انجام نده بدونه برات ارزشی نداره کافیه میدونم ذهن و قلبت رو درگیر کرده ولی اصلا بروز نداده اجازه بده مرور زمان برات حلش بکنه باشگاه هم خواستی بری برای دل خودت برو تا سرگرم بشی و فرآیند فراموش کردن راحت تر بشه برات نه برای اینکه آدم مورد پسند یکی دیگه بشی😘

والا تو خودتم حدود ۲۰ سال کوچیکتر بودی، با چه عقلی فک کردی با آدم ۱۵ سال بزرگتر خودت باید بری تو رابطه؟

نشونه هاشم دیده بودی

ابنکه سر و گوشش میجنبه رو دیده بودی

بعد موندی باهاش، الانم از همچین لجنی میخوای انتقام بگیری یا مثلا بسوزونیش که این بازیای پروفایل عوض کردن رو راه انداختی؟

مشکل از خودته 

رسیدی به ابن شرایط چون چشماتو روی ایراداتش بستی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
گناههوقتی انقد وقیحانه بگه گناههوقتی برای سوزوندن دل بگه گناهه

نه گناه نیست ..

این جا رو ببین وقتی دختری خاستگاری یا خواهانی داره چقدر سبک سنگین میکنه از قیافه و پول و درآمد و قد سبک سنگین میکنه راهکار میگیره از بچه ها گناهه ؟؟؟؟

پسرها هم همینن دیگه حق انتخاب دارن