2777
2789
عنوان

چقدر مردای متاهل پست شدن

3833 بازدید | 152 پست

یه ماهه بایکی چت میکنم چندروزه مشکوک بود شبیه ادمای متاهل بود شبا پیام نمبداد نگو از خانوادش جدا زندگی میکنه و مهندسه و خانوادش ی شهردیگن،وقتی شک کردم تو محیط کارش ک شهرماست هرجور بود ی اشنا پیداکردم امار گرفتم متوجه شدم متاهله،حالا ک برگشته شهر ما با کمال پررویی میگه اره تورو خیلی دوست دارم درحدی ک تو ازدواج کردی هم دلم میخواد باهات باشم تا اخرعمر ازتم جدانشم😏

چطوری ازدواج کنیم چطوری به مردا اعتماد کنیم اگه شوهرمن اینجوری بشه چی،ورااینقد مردا پست شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره از اول علم غیب داره ک طرف متاهل هست؟چی میکیا خواهراکه من پیگیر نمیشدم عمرا میفهمیدم متاهله

برادر هستم😬ولی همون اول باید شناسنامه رو دید توی مجازی فرض بر اینه که طرف متاهله مگه اینکه خلافش ثابت بشه

😎🦁🔥