2789

دیشب یه جایی بودیم همسایمون جوجه میپخت چنان عطری داشت داشتم بیهوش میشدم..گفت یه روز برات درست میکنم

امروزم جمعس روز خانوادس کارو تعطیل کرده زنگ زدم چرا نمیای میگه با دوستام داریم جوجه میخوریم

از خودم بدم اومد که تموم پشت و پناهم اونه برای ده دقیقه بیرون رفتن باید التماسش کنم..

چقدر من بدبختم خدا

شما میدونین چیکار کنم یکمم اون سمت من بیاد

🥺وای بیشتر زنا همینن .بمیرم 

باهاش سر سنگین شو .اومد بگو میومدی با من جوجه میخوردی چی میشد ک رفتی با رفقات ،ازین به بعد منم باید تنها برم گردش رو تو نمیشه حساب کرد 

اینارو بگو 

نباید بفهمه محتاجی.یاید اون افتخار کنه از اینکه بهت میرسه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🥺وای بیشتر زنا همینن .بمیرم باهاش سر سنگین شو .اومد بگو میومدی با من جوجه میخوردی چی میشد ک رفتی با ...

نمیزاره برم 

میگه من نمی‌زارم قدرت منو بگیری

میگم بابا چه ربطی به قدرت داره من دوس دارم با تو باشم

نباید زنگ بزنی. ب خودت برس . تیپ بزن‌ آرایش کن واس خودت بگرد . پیگیرش نباش . ی مدت ولس کن

یه بار قشنگ آرایش کردم به خودم رسیدم اومد داد زد سرم اون چه رژیه میگم تو خونم بیرون ک نیستم

یه بار قشنگ آرایش کردم به خودم رسیدم اومد داد زد سرم اون چه رژیه میگم تو خونم بیرون ک نیستم

خب یکم جلوش بایست .اولش سخته ولی بعد عادت میکنه.  دیگ هسته میشه . اما توی این بازه ی تحمل نباید عصبی بشی یا گریه کنی یا جواب بدی . آروم و ریلکس ولی بازم کار خودتو بکن

نمیزاره برم میگه من نمی‌زارم قدرت منو بگیریمیگم بابا چه ربطی به قدرت داره من دوس دارم با تو باشم

بگو ریدم تو قدرتت ،خب تو اگه قدرت داری قدرتتو نشونم بده منو ببر بگردون یه روز در ماه حدقل ،انقدم ارزه نداری زنتو ببری بگردونی، قدرتت کجا بود