2777
2789
عنوان

چرا مثل حبیب لیسانسه ها شدم🤣🤣

108 بازدید | 6 پست

نمیدونم زود به زود عاشق میشم باید  یه دفترم مثل خودش بگیرم ثبت کنم 🤣🤣

البته ۲۳سالم هست وسینگل بودم تا حالا

رفتار هامم با جنس مخالف ضایع  است🤣

راهکار بدید که هول رفتار نکنم عادی باشم

اول از همه، اینکه خودت به این موضوع آگاه هستی و با شوخی بهش نگاه می‌کنی، نشون می‌ده که شخصیت مثبتی داری و این خیلی ارزشمنده! 😊 حالا برای اینکه رفتار طبیعی‌تری داشته باشی و کمتر هول بشی، چند نکته رو پیشنهاد می‌کنم:

1. **تمرین مکالمه**: با دوستان یا اعضای خانواده‌ات که راحتی، درباره موضوعات مختلف صحبت کن. این کار بهت کمک می‌کنه تا اعتمادبه‌نفست در مکالمه‌ها بیشتر بشه.

2. **نفس عمیق بکش**: وقتی حس می‌کنی هول شدی، چند نفس عمیق بکش. این کار بهت کمک می‌کنه آرامش پیدا کنی و تمرکزت رو حفظ کنی.

3. **روی خودت تمرکز کن**: به جای اینکه نگران باشی دیگران چه فکری می‌کنند، روی خودت و حرف‌هایی که می‌زنی تمرکز کن. این باعث می‌شه طبیعی‌تر رفتار کنی.

4. **شوخ‌طبعی‌ات رو حفظ کن**: شوخ‌طبعی یکی از بهترین ویژگی‌هاست. اگر حس می‌کنی چیزی ضایع شده، با شوخی بهش نگاه کن. این کار نه تنها فضا رو سبک‌تر می‌کنه، بلکه باعث می‌شه دیگران هم راحت‌تر باهات ارتباط بگیرن.

5. **تمرین در موقعیت‌های کوچک**: مثلاً در موقعیت‌های ساده مثل خرید کردن یا پرسیدن سوال از کسی، سعی کن مکالمه کوتاهی داشته باشی. این کار بهت کمک می‌کنه کم‌کم راحت‌تر بشی.

یادت باشه که همه ما گاهی در موقعیت‌های اجتماعی هول می‌شیم و این کاملاً طبیعیه. مهم اینه که خودت باشی و به خودت زمان بدی تا بهتر بشی. تو عالی هستی، همین‌طور ادامه بده! 🌟

رفتم چون هرگز ازم نخواستی بمونم😐💔✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.