2777
2789
عنوان

چه کار نیک آسونی میشناسید

506 بازدید | 62 پست

که سخت نباشه هزینه شم زیاد نباشه اما بشه باهاش برای اون دنیا ذخیره ای جمع کرد یا توی این دنیا اثر مثبتی گذاشت؟ بهم یاد بدین دعاتون میکنم.

من خودم اضافی برنجمو میریزم پشت پنجره برای کبوترا. حس خوبی دارم ازش.ثوابشو هدیه میدم برا امواتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین

من خودم وقتی مثلا میخوام نذری درست کنم

پوست ایناشو میدم ب بابام ببره بیابون ب سگا بده

بعد بابام میگ اینقدرخوشحال میشن ک‌نگو

تومیتونی بری مرغ فروشی

بگی پوست چمدپاهای مرغو بهت بده بدی ب سگا

___

یا میتونی اهدای خون انجام بدی

ک با اهدای خون میتونی جون س نفر رو‌نجات بدی

____

یا میتونی ی مبلیغو ماهیانه کنار بزاری 

بدی برا پیجای حامی حیوانات

___

یا حداقل هفته ای پنجاه هزار یا هرچق درتوانت هست پول بده ب نانوا ک نان رایگان ب مردم بده

من ایماواقعاحس خوبی بهم میدن

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

احساس میکنم همین کار منو از مرگ نجات داد همونجایی افتادم که به نیت اموات برا پرنده ها غذا میریختم😔

کجا افتادی عزیزم؟ بیشتر توضیح میدی؟ قطعا که پرنده ها دعامون میکنن و اثر مثبتی داره توی زندگیمون

ببینمن خودم وقتی مثلا میخوام نذری درست کنمپوست ایناشو میدم ب بابام ببره بیابون ب سگا بدهبعد بابام می ...

ایده های خوبی بود. گاهی خودم برای گربه های کوچمون غذا میدم. ولی اینایی که گفتی هم سعی میکنم یادم بمونه

دل نشکنیم . سعی کنیم غیب نکنیم دروغ نگیم بی رحم نباشیم تو زندگی هیچ آدمی دخالت نکنیم و بد خواه کسی ن ...

غیبت نکردن خیلی سخته🫠 بقیه ش رو تمام سعی خودمو میکنم و انجام نمیدم اما وای از غیبت که سخت ترینشه

کجا افتادی عزیزم؟ بیشتر توضیح میدی؟ قطعا که پرنده ها دعامون میکنن و اثر مثبتی داره توی زندگیمون

از رو تراس خونه ام افتادم قیلیونی هامو با چسب چسبوندن اصلا محکم نبود تنها شانسی اوردم بچه هام نیوفتادن 

طبقه ی سوم بودم 

پنج روز تو ای سیو بودم  تازه مرخص شدم بعد ۱۵ روز 

حافظمو از دست دادم چیزی یادم نیست قبل این اتفاق و بعدش بیمارستان الان تو خونه ام رو تخت هستم تا کم کم با واکر بتونم راه برم