2777
2789

امیر اسمش روشه امیره 😂 ولی کاراکتر امیر واقعا خودخواه هست تا عاشق. ولی شهرام واقعا مناسبه شیرینه. هر چند شهرام حیفه برای شیرین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شهرامو بیشتر دوس دارمعشق امیر به نظرم عشق امن و ارامی نیست از اونایت که زودم اتیشش میخوابه

جالبه مثل قبل ها نیست که مخاطب اون عشق رو بپسنده. واقعا امیر بی فکر هم هست. انگار فقط میخواد برسه به چه قیمتی مهم نیست

من نمی دونم مشکل از بازی هوتن شکیباست یا فیلمنامه. اصلا حس عاشق رو به آدم نمیده. انگار فقط میخواد یه ...

من گهگاهی میبینم

امیر ماموره؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

شهرام خوبهها ولی بلد نیست رفتار کنه از اون طرف امیر بلده چجوری مخ بزنه دل ببره

آخه تو فیلمنامه اونو نشون ندادن  فقط تو حرف این مورد گفته میشه وگرنه رفتارش خوبه . برای دختره پا شد از آمریکا اومد دختره چون حس میکنه از پیش تعیین شده هست مخالفه. 

بله امیر اینهمه عاشقه اخه شهرام معلومه ادم نامردیه

شهرام نامرد نیست. کجا نامردی کرد. امیر اعلامیه گذاشت کارخونه دختره. روز خواستگاری گل فرستاد. حالا شیرین اگر با شهرام اوکی بود چی؟ امیر خودخواه هست. شهرام کم تجربه

شهرام نامرد نیست. کجا نامردی کرد. امیر اعلامیه گذاشت کارخونه دختره. روز خواستگاری گل فرستاد. حالا شی ...

امیر یکاری کرد خودشم پشبمون شد شهرام بخاطره ترفیع هرکاری میکنه و کلا یجوریه انگار ادم خطرناکیه

امیر یکاری کرد خودشم پشبمون شد شهرام بخاطره ترفیع هرکاری میکنه و کلا یجوریه انگار ادم خطرناکیه

اون شهرام نیست. اون سعیده. اون که بله. سعید خطرناکه. هرچند همین امیر پای سعید رو کشوند با زندگی شیرین. 

شهرام خواستگار شیرین رو من میگم منظورم صابر ابر نبود