2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم...

1159 بازدید | 65 پست

سلام دوستان 

واقعا خسته شدم از اخلاقای گند شوهرم ۵ سال دارم باهاش میسازم هرکاری کردم تا اخلاقاش ترک کن مثلا مشروب میخورد باهزار بدبختی وشرطی که واسه ترک تحصیلم گذاشت مجبورش کردم ترکش کرد باز رفیق بازیش واقعا جونم به لبم رسید دوماه قهرخونه بابام بودم تا فهمید رفیقاش بدردش نمیخورن الانم باز کلی اخلاقای بد دیگه داره که باز اونارو میتونم تحمل کنم به جهنم ولی اینکه دروغ میگه منو میپیچون میره خونه آبجیش میشین اصلا به روی خودش نمیاره زن وبچم الان توخونه تنهان اینجا کسی ندارن برم پیششون باخیال راحت امشب تا ۱۲ شب اونجا بود بعدم اومده خونه باکمال پرویی میگه بالاپشت بوم بودم پیش کفترام وای دیگه نتونستم خودم کنترل کنم باهاش بد دعوام شد ولی بازم انکار میکرد که نرفتم ولی آخر کوتاه اومد...آخه گناه من چیه چرا انقدر باید تنها کف این خونه بشینم چشم انتظار مردی که ی ذره غیرت تو وجودش نیست ...فکرکنید میره میشین خونه آجیش خواهرزادش که تازه ازدواج کرده رو نصیحت میکن باهاشون میگه میخنده درصورتی که یکی میخواد خودش نصیحت کن 

خدایا شکرت ...

غروب از سرکار میاد تا کی پیش مادرش بعد میادشام خورده نخورده میره به بهونه کفتراش خدامیدون من که تو خونه ام درم روم بسته نمیدونم تا کی باید بکشم دیگه این بچه طفل معصوم چ گناهی کرده

خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غروب از سرکار میاد تا کی پیش مادرش بعد میادشام خورده نخورده میره به بهونه کفتراش خدامیدون من که تو خ ...

در رو ميبنده روت؟؟

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

ببین هیچ کاری نمیتونی بکنی شوهره منم همینجوری بود اوایل که خونه مادرش میخوابید با هزار بار زنگ و غر و داد بیداد میومد خونه اونم ساعت ۳یا۴صبح کلا خونه مامانش بود ولی کم کم خداروشکر بهتر شد اوایل خیلی دعوا داشتیم ولی وقتی ولش کردم بهش زنگ نزدم بهتر شد الانم میره ولی شب نمیمونه میره یه سرمیزنه میاد

خدا جونم کلی خسته ام کلی دلگیرم  برای بار سوم نینیم سقط شد وای که چقدر تنهام 😔😔😭😭.     ‌خدایا بازم شکر 😔                              خدایا نزار آرزو به دله شنیدنه کلمه مامان بشم خدایا شده برام آرزو بغل کردنه نینیم خدایا قسمتم کن🤲🤱🤰🏻👼🏻👶🏻
عزیزم موقع ازدواج تحقیقو گذاشتن برا این موقع ها نگفتن مشروب خوره؟

متاسفان انقدر بی کس وکار بودم که هیچکس برام تحقیقم نکرد ن نگفتن وقتی عقدش شدم تازه فهمیدم فکرمیکردم میتونم آدمش کنم پیرم کرده دیگه بخدا

خدایا شکرت ...
وای متنفرم ...خیلی علاقه داره میگه هرچی میخوای ازم بگیر ولی کفترام ن انقد که اونارو دوس داره بچش دوس ...

خوش بحالت 😍😍😍 کفتر دارین تو خونتون 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 

عزیزم من از زندگیه شما خبر ندارم ولی برام ثابت شده س که زن باید طوری باشه که مرد دلش برا خونه و زندگیش پر بکشه نه اینکه فراری باشه ،شاید بدون اینکه خودت بدونی کاری میکنی که از خونه زده بشه 

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤
ببین هیچ کاری نمیتونی بکنی شوهره منم همینجوری بود اوایل که خونه مادرش میخوابید با هزار بار زنگ و غر ...

جدی یعنی بیخیال شم آخه نمیشه هرکاری میکنم باز حرص میخورم بیچاره دخترم همش شیرحرص میخوره

خدایا شکرت ...