2777
2789

ورزش کن به خودت برس بهترین بشو نه برای اون برای خودت

والا ک دیگه نمیشه سر از نر جماعت دراورد تاپیک اخرمنم همینه پسره میمرد برام اخر همون اون خبانت کرد

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بد

لعنت ب افسردگی

ابجی منم افسردگی داره همه فک میکنن ما خوبیم ولی بخدا سوختیم دیگه هیچ دارویی هم بهش نمیسازه قرصم میخورد لرزش دست و فک گرفته بود 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

بد

ایشالا که سلامت بشه ولش کن نامزد سلبقو بلاکش کن بره گم شه بچسب به مادرت . تهران هستید؟ من تو مشهد یه مرکز برای سرطانی ها میشناسم که هیلی ارزونه و یه دکتر عالی که انکولوژیست برتر دنیاست اگز میتونی ببریش مشهذ بهت معرفی کنم

به بهترین خودت تبدیل شو تا بفهمه اون برای تو عملا هیچ کاری نکرده

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بعدم دختر تو ۲۴ سالتع سنی نداری جوونی اون ۴۰ سالشههههه بزار بره به درک 

اگه ی بار دیگه بهت چیزی گفت توام بگو تو هم سن بابای منی انقد خودتو نگیر توحتی برای من مهمم نیستی

چرا انقدر خودتو خار میکنی چرا خودتو  بهش بدبخت نشون میدی اونم ازت سو استفاده میکنه میگه تو از اولم بدبخت بودی دوران خوش زندگیت با من بوده پس الان بابت اون مدتی هم که با من بودی تو یک چیزی باید به من بدی که باهات بودم خواهش می‌کنم خودتو خار نکن پروفایل نزار حتی اگه شاد نیستی خودتو شاد نشون بده

چینفرینارو گفتم میترسم ب خودم برگرده

اهاااا 

نفرین نکن بابا ولش کن خدا خودش جوابشو میده اگه هی پروف نفرین اینا بزاری فکر میگنع خیلی برات مهمه ول کن فقط پروفایل انگیزشی بزار پروفایل عشق ب خودت همین