2777
2789
اخه با علقمه ک اون چیزیش نمیشه آبجیطلسم سنگین میخواد این

اگه میخوی انجام بدی ( تو نتیجه ی استخاره بهم میگه حاج آقا 

مثلا میگه خانم بیفایده س ؛ یا میگه زحمت داره ایتفامت میخواد استقامت کن و برو دنبالش که خوبه ؛ باطن عمل خرابه یا میگه هم ضرر جانی هم ضزز مالی ؛ بعضی وقتام بینهایت خوب میاد مثلا من ایتخاره کردم واسه زنداداشم دعای علوی مصری بخونم خیلی خوب اومد گفت حتما برو دنبالس که به همه ی استخاره ها می ارزه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یکشنبه میخوام برم پیش یه ملا استخاره بگیرم واسه ۲_۳ تا از حاجتام ( یکشنبه ها وقت استخاره از طلوع ...

سلام آبجی دعا نویس کجاست ادرسشو نمیدی یا اگه می‌تونه برام من یه استخاره بگیری لطفاً که مثلا این خواستگارم که همه چی اوکی هست ولی خودش دودل هست چی میشه خودم از دعا نویس سوال کردم میگه دودله بخاطری فعلا کار ندارم دودله یا چیز دیگه

سلام آبجی دعا نویس کجاست ادرسشو نمیدی یا اگه می‌تونه برام من یه استخاره بگیری لطفاً که مثلا این خواس ...

اونی که استخاره میگیره دعانویس نیست یه حاج آقاس تو خونش یه اتاق داره تو راه رو و پنجره ش رو به کوچه س اونجا اتاقشه و ملاها میان پیش ولی خب اجالتا استخاره هم میگیره

سلام آبجی دعا نویس کجاست ادرسشو نمیدی یا اگه می‌تونه برام من یه استخاره بگیری لطفاً که مثلا این خواس ...

شماره نداده ازش پرسیدم گعت ندارم البته قبلا تلفنی هم بود تلفن جنع کرده حضوری باید بری ولی پول میگیره مثلا ۲۰ ؛ ۲۵ هزار 

شماره نداده ازش پرسیدم گعت ندارم البته قبلا تلفنی هم بود تلفن جنع کرده حضوری باید بری ولی پول میگیره ...

کای نزدیکم بودم تا میرفتم پیشش آدرسش تو خوزستان یا ستان کهگیلویه و بویر احمد نیست ؟؟

زنجانیم

چه بد کاش شماره میداده نمیشه از طرف من چیزی بگی چون میگن بختم بسته ست چند تا دعا هم کردم ولی بازم میگم بسته فک کنم گفتن یه مرده شور خونه یه همچین چیزای باید انجام بده...یه حاج آقا تو شهر خودمونه البته پول زیاد نمی‌گرفت آخوند هم هست میگفتن نیتش پاکه و بازم نتیجه ندیدم پیشش اما بخت آبجیم باز شده ازدواجم کرده

چه بد کاش شماره میداده نمیشه از طرف من چیزی بگی چون میگن بختم بسته ست چند تا دعا هم کردم ولی بازم می ...

خواستی درخواست دوستی بده 

اینطور محاسبه میشه : با اسم شناسنانه ای طرفین و مادرها ( ۴ تا اسم

چه بد کاش شماره میداده نمیشه از طرف من چیزی بگی چون میگن بختم بسته ست چند تا دعا هم کردم ولی بازم می ...

آیات ۶۰ قاف حتی طلسم هزار ساله رو هم باطل میکنه ( منظورش میشه طلسم دفنی ) 

حالا ما ماها رو هم حتما باز میکنه 

آیات ۶۰ قاف ۱۲۰ بار در ۱۱ روز : از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میکند " 

*** ا لین روزی که میخوای بخونی ( روز شنبه و شب شنبه نباسه ) : روز اول پریود نباش و روز نحس هم نباشه از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی 

روز نحس شامل : 

*** روز قمر در عقرب : مثلاً : ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ : 

*** روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری ؛؛؛ اگه ۲۹ روزه از شب ۲۷ ام شروع میشه اگه ۳۰ روزه از شب ۲۸ ام شروع میشه ) 

*** روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

*** روز شنبه ( و شب شنبه ) ====== البته شنبه به نحوست بالایی ها نیست ولی اگر کاری در روز شنبه شروع شود آن کار ابتر و بی نتیجه می مونه 

تو چی سایتی آنلاین هست چطوری مگه میشه ؟؟

قبل از شروع چله : حرز کبیر امام جواد ع را تهیه کن آماده باشه ( مجربه مجربه صد در صد ) 

من در تاپیک ۲ تا مونده به خاطر مفصلاً حرز کبیر و صغیر رو توضیح دادم 

چه بستگی داشته باشی چه نداشته باشی منفعت داره و ۸۰ تا خاصیت مهم و اساسی داره