2777
2789
عنوان

کوچیک شددن چشم با بوتاکس

136 بازدید | 12 پست

سلام من24 فروردین بوتاکس زدم تا4 روز اول همه چی خوب بود، بعد روز4 ام بعد بوتاکس از خواب ک پاشدم دیدم یکی از چشام کوچیک تر از اون یکی شده😭 از اون روز تا حالا7 روز گذشته وخیلی بهتر شده ولی هنوز هستش به دکتری که واسم زد گفت بعد سه هفته میره

من خوره فکری گرفتم اگر دائمی موند چیکار کنم؟؟؟؟ 

یه دختر مجردم قطعا تو ایندم تاثیر داره😭

پزشک میگه من تکنیکم درسته(میدونم زر میزنه) 

منم مراقبت هارو رعایت کردم من قبلا بوتاکس یینی و پیشونی وچشم زدم اصلا اینجوری نشد الان اینجوری شد

درست میشه 

اگه نشد برو ترمیم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میشه اگه نشد برو ترمیم

عزیزم من پیش متخصص پوست

متخصص چشم

پیش دوتا پزشک عمومیی که چند سال کار زیبایی میکنن رفتم هیچ کدوم قبول نکردن ترمیمش  کنن گفتن ترمیم بدترش میکنه

فداتشم میشه بیشتر درموردش بگی چیکار کردی خوب شد بعد جند وقت خوب شد

هیکچی بعد ۲هفته خودش خوب،شد 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
من پیش دوستم که پزشکه زدم😑شما حتما برم مطب

نه منظورم اینه ک کجای صورتت بوتاکس زد دقیقا؟کنار چشمتم زدی؟آخه میگن معمولا بوتاکس کنار چشم ک ابرو رو بالا میده باعث افتادگی پلک میشه...من فقط بین دو ابروم رو میخوام با بالای پیشونی

نه منظورم اینه ک کجای صورتت بوتاکس زد دقیقا؟کنار چشمتم زدی؟آخه میگن معمولا بوتاکس کنار چشم ک ابرو رو ...

من کنار چشم، زیر ابرو، خط اخم، پشیونی رو زدم

شما اگر میخوای خط اخممو پشیونی رو بزن اونحا خطرناک نیست