2777
2789

لطفا نگید حقوقا همینه که نیست کارمند بیشتر میگیره  کارای آزادم که خیلی بیشتره 

ولی صرفا برای کنجکاوی کسایی که میگید اوکیه و با این پولا به خودتونم می‌رسید چجوریاست 

من داشتم فکر میکردم یعنی اتفاق غیر منتظره براتون نمیفته؟مثلا فلان وسیله بسوزه بخواید بخرید تصادف کنید

هزینه شارژ ساختمون آب برق گاز اینا ندارید؟یه ارایشگاه مردونه ۲۵۰،۳۰۰تومنه که هر ماهم میرن 

بنزین نمیزنید 

اسنپ نمی‌گیرید یا یه وعده بیرون بخورید لباس بخواید

کلا چیزای ضروری فقط 

خیلی حساب کتاب کردم با مغزم جور در نیومد هیچ جوره راستش 

سغلش چی بود

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من تو نی نی سایت فهمیدم یکعده حتی با حقوق ۸ تومن هم زندگی میکنن

مثل اینکه ما یک جای دیگه زندگی میکنیم😐

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غذا از بیرون نمیخوریم با اتوبوس میریم هرجایی بخوایم بریم لباس هم سالی یک بار می خریم و این پول کلا خ ...

بابام فرهنگی بازنشسته ست که ۱۲ میگیره

۴ نفرم هستیم! 

بله میشه زندگی کرد 

ولی به بدبختی و حقارت 

.

من تاپیکی که میگی رو ندیدم ولی با ماهی دوازده تومن نمیشه زندگی کرد واقعا . من الان ماهی۱۸ تومن فقط از شوهرم میگیرم برای خرج خودم بازم کم میارم ، حساب کتاب میکنم خرج ماهانه خونمون حدودا ۶۰ تومنه جز خرج خودم اونم 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

همه که طلافروش و ساختمان ساز و کارو ازاد پردرامد ندارن

الان جاریم معلمه ۱۱ میلیون میگیره.حقوق اکثر معلما همبنه اون سابقه دارها یکم بیشتر

یا برادرم استاد دانشگاه ازاده ۲۵تومک حقوقشه

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

دقیقا سوال منم هست

ما ی اشنا داریم با 3 تا بچه حقوقش 18 میلیونه

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

من نه ازدواج کردم که خرج دونفر رو بخوام‌ بدم

نه خونه اجاره دارم

ولی همچنان به‌طور متوسط ۱۷ تومن رو نمی‌تونم باهاش زندگی کنم با اینکه خرج چندانی هم‌ نمی‌کنم اصلا. اون‌مقداری که پس انداز می‌کنم باید بعد صد سال بتونم باهاش خونه رهن کنم یا ماشین بگیرم

.She's somebody , not some body.