2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرش مجرده؟پدر نداره؟به شما ماهی پنج تومن اگه خورد و خوراک و پوشاک تون با خودشه ولی اگه خرج خونه ب ...

خواهر مجرده پدر هم داره ولی خواهرش ذو جوجو صدا میکنه ،یواشکی میده

درامد شوهر من همین حدود بود شایدم بیشتر ماهی پونصد هزلر تومن بهم میداد کلا چهار ماه زندگی مشترک داشتم و از بابت پول کم میاوردم خداروشکر زندگی نکبت تموم شد و دارم طلاق میگیرم جابی که مرد خسیس باشه و واسه خرج کردن به خانمش جونش دربیاد همون بهتر که پول دستش نیاد در ضمن خواهر هم نداشت فقط ماهانه پونصد هزار تومن واسه من میداد چهار ماه واسه مادرش هم نمیدونستم چیزی میداد یا نه

دیگه متاهل شده نباید به خواهرش پول تو جیبی بده، فقط میتونه تو مناسبتا هدیه یا عیدی بده، اطرافیان ما اینطوری هستن، به همسرش هم جدا از خرج خونه پنج یا هفت تومن باید بده، خاله من اهل طلا خریدنه شوهرش ده تومن ماهانه بهش میده تا پولاشو جمع کنه